Adaçayı 100gr

Adaçayı 100gr

Stok Kodu
2730
Fiyat
49,51 TL + KDV
Havale
47,50 TL (%5,00 havale indirimi)
*50,00 TL den başlayan taksitlerle!!
50,00 TL
 
 

DOĞAL ADAÇAYI
 
İngilizce: Sage
Latince: Salvia Officinalis 
Adaçayı Akdeniz kıyıları ve Güney/Orta/Batı Anadolu boyunca yetişir. Ilıman iklimi sever, mera ve çayırlarda görülür. Bitki yaprakları çiçeklenme öncesinde Mayıs-Haziran'da ve öğlen toplanmalıdır. Çünkü adaçayı etken maddeleri öğlen saatlerinde doruğa ulaşır. Gölgelik ve havadar bir yerde kurumaya bırakılır.
Uyarı! Bitkilerin aşırı miktarda ve uzun süreli/düzenli kullanımı yan etkilere yol açabilir. Bu nedenle hiçbir bitkiyi tedavi amaçlı kullanmayınız, doktorunuza danışarak kullanınız.
 
Kaynak: Bir Yudum Sağlık, Niyazi Eröztürk, Anahtar Kitaplar Yayınevi, 6. Baskı, 2002.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Adaçayı 100gr Adaçayı 100gr 50,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Doğal adaçayı çok güçlü bir antiseptiktir, hem çay hem de gargara olarak kullanılabilir.. Aktariye-Şifalı Bitki & Baharatlar Şifalı bitkiler ve baharatların hayatımızdaki önemi büyüktür. ekinezya, hibiskus, ada çayı, zayıflama çayı, melisa, gül, tansiyon çayı, papatya, zeytin yaprağı, ödem giderici çay, zencefil, zerdeçal, curcumin, sumak, tarçın, sahlep, kimyon, karanfil, kekik, nane, lavanta, TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 2730 Adaçayı 100gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.