Argan Yağı Organik 30ml

Argan Yağı Organik 30ml

Organik,Vegan
Kategori
Stok Kodu
2641
Fiyat
287,50 TL + KDV
Havale
327,75 TL (%5,00 havale indirimi)
*345,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Hacim
100 ml 250 ml 30 ml
345,00 TL
NUKA DEFNE ESSENCIA ORGANİK/ SOĞUK SIKIM ARGAN YAĞI 

Argan*
 

%100 Saf Sabit Yağ
  • Cildin nemlenmesine ve rahatlamasına yardımcı olur.
  • Saf sabit yağlar antioksidan özelliktedir.
  • Latince Adı :Argania spinosa
  • Ürün Kalitesi : Organik
  • Elde Ediliş Şekli : Soğuk Pres
  • Menşei : Fas
  • Bitkide Oluşumu : Meyve çekirdeği
  • Ambalaj Şekli : 30 ml / 100 ml / 250 ml / 1000 ml

Önde Gelen Bileşenleri :
Yağ asitleri, Linolasit, doymuş yağ asitlerinin yanı sıra içeriğinde yüksek miktarda Vitamin–E aktivitesi olan Alpha-Tocophero ve yanı sıra, nadir ve çok değerli phytosteroler (Schottenol, Spinasterol) bulunur.
Oleic asit yak: % 46,5 , linoleic asit yak: % 34 , palmitic asit yak: %13 , steraic asit yak: % 5,5 , arachidic asit yak: % 0,3

Özellikleri :
Cildi güneş ışınları gibi zararlı çevre etkenlerinden korur. İltihaplanma ve kaşıntıyı hafifletir. Yüksek tesirli Antioksidan özelliği sayesinde cildin erken yaşlanmasını önler, bağ dokusunu kuvvetlendirir.

Cildin bağışıklık sistemini kuvvetlendirir ve dengeler.

Kullanım Önerileri :
Argan yağı, nevraljik rahatsızlıklarda başarıyla kullanılmıştır. Kuru, pürüzlü, rahatsız edici nasır görünümlü cildi yumuşak bir hale dönüştürür. Uzmanlar tarafından sedef ve egzamalarda yardımcı olarak kullanılır.

Akşam çiçeği, yoyoba, karite ve katı hindistan cevizi yağları ile karışımları uygundur.

Tüm sabit yağlar gibi, en iyi sonucu almak için banyo veya duştan sonra, hafif nemli cilt üzerine masaj yaparak sürünüz.

Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Argan Yağı Organik 30ml Nuka Defne Esencia Argan Yağı Organik 30ml 345,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Nuka Defne Essencia Organik Argan Yağı cildi besler ve yenilenmesini sağlar, güneş ışınları gibi zararlı çevresel etkenlerden korur.. Temel Yağlar , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 2641
Argan Yağı Organik 30ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.