Eğriçayır Organik Keçiboynuzu Balı 450Gr

Eğriçayır Organik Keçiboynuzu Balı 450Gr

Organik
Marka
Stok Kodu
2771
Fiyat
444,55 TL + KDV
Havale
426,55 TL (%5,00 havale indirimi)
*449,00 TL den başlayan taksitlerle!!
449,00 TL
   

Eğriçayır Organik Keçiboynuzu Balı 
 
TC Organik Tarım Sertifikası
Apimondia Gümüş Madalya (Kiev, 2013)
BiolMiel Altın Madalya (İtalya, 2015)
 
Mersin Erdemli Toros dağı eteklerinde Roma döneminden günümüze kadar kalmış yabani keçiboynuzu ağaçlarının çiçeklerinden organik arıcılık metodu ile üretildi.

Turkgap organik sertifikalıdır. 
 
UYARI! Bal çok güçlü bir besindir, bu nedenle 1 yaşından küçük bebeklere vermeyiniz.
 
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Eğriçayır Organik Keçiboynuzu Balı 450Gr Eğriçayır Eğriçayır Organik Keçiboynuzu Balı 450Gr 449,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Eğriçayır Organik Keçiboynuzu Balı tamamen doğaldır ve ısıl işlem görmemiştir. Çok güçlü bit antiseptiktir, şifa niyetine tüketilmelidir.Eğriçayır Organik Bal ve Arı Ürünleri Dünyanın En İyi Balı seçilen Eğriçayır Organik Polifloralı Yabani Çiçek Balı. Ham bal çeşitleri; Kestane, Keçiboynuzu, Lavanta, Ihlamur, Devedikeni, Meşe, Çam. Arı ürünleri, Propolis, Arı Sütü, Polen. Çörekotu Yağı, Özel Üretim Organik Oğul Balı son derece değerli bir baldır, genç arılar tarafından yapılmış, enzim oranı yüksek bir baldır.. Organik Arı Ürünleri ve Organik Ballar , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 2771
Eğriçayır Organik Keçiboynuzu Balı 450Gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.