Gül ve Kalparin Özlü Gündüz Kremi (Pürüzsüzleştiren Etkili)

Gül ve Kalparin Özlü Gündüz Kremi (Pürüzsüzleştiren Etkili)

Organik,Vegan
Stok Kodu
32058
Fiyat
97,46 TL + KDV
Havale
99,99 TL (%5,00 havale indirimi)
*105,25 TL den başlayan taksitlerle!!
105,25 TL

LOGONA TAGESCREME BIO-ROSE

LOGONA GÜL VE KALPARİN ÖZLÜ GÜNDÜZ KREMİ PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ ETKİLİ


Harika tazelikte bir ten ve  ipeksi bir cilt hissi verir. Gül Özlü Gündüz Kremi, ferahlatıcı ve yumuşak etken maddeleriyle kuru cildi rahatlatır.  Seçilmiş zengin bitkisel yağlar ve ekstratlar ile formüle edilmiştir. Badem yağı, jojoba yağı, yaban gülü, shea butter, gül ve kurt üzümü gibi değerli yağ ve özlerden oluşan yumuşak formülü sayesinde cilde canlılık kazandırır, nemlendirir ve kuruluktan kaynaklanan ince kırışıklıkları yumuşak bir şekilde giderir.

 

Kullanım:  Ürün, sabahları iyice temizlenmiş yüze ve boyun bölgesine ince bir tabaka halinde sürülüp, masaj yardımıyla yedirilir.

 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Gül ve Kalparin Özlü Gündüz Kremi (Pürüzsüzleştiren Etkili) Logona Organik Kozmetik Gül ve Kalparin Özlü Gündüz Kremi (Pürüzsüzleştiren Etkili) 105,25 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Logona Gül Özlü Gündüz Kremi glutensiz, vegan ve bitkiseldir. Cildin nem dengesini sağlar, yaşlanma etkileri ile savaşır ve ipeksi bir yumuşaklık verir.. Organik&Doğal Kozmetik Ve Bakım Logona ve sante markalı organik kozmetik ürünleri Almanya'dan ithal edilmiş yüzde yüz organik malzemelerden yapılmış sertifikalı bir Dünya markasıdır. Farklı cilt tiplerine göre hazırlanmış cilt bakım ürünleri ve saç bakım ürünleri kullanıldığında çok iyi sonuçlar vermektedir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 32058
Gül ve Kalparin Özlü Gündüz Kremi (Pürüzsüzleştiren Etkili)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.