Logona Matlaştırıcı Gündüz Fluid 30ml

Logona Matlaştırıcı Gündüz Fluid 30ml

Stok Kodu
32071
Fiyat
105,93 TL + KDV
Havale
108,69 TL (%5,00 havale indirimi)
*114,41 TL den başlayan taksitlerle!!
114,41 TL
                
 

Logona Matlaştırıcı Gündüz Fluid 30ml


Ürün Adı: 
Logona Matlaştırıcı Gündüz Fluid 30ml


Ürün Markası: 
Logona


Ürün Boyutu: 
30ml


Özet Bilgi: 
Karma ciltler için matlaştırıcı


Ürün Faydaları: 
Cildi arındırır ve dengeler. İçerdiği bambu tozu ve organik hamamelis ile karma cildin ihtiyaçlarını karşılayarak şımartır.
Cildin parlayan kısımlarına kalıcı matlık kazandırır.
Cildin doğal yağ ve nem dengesini sağlar.

• NaTrue ve EcoControl Ekolojik Sertifikalı
• Sentetik Koruyucular, Renk ve Koku Vericiler İçermez
• Silikon, Sülfat ve Parabenler içermez
• Mineral Yağ Bazlı Hammaddeler içermez
• Organik Tarımdan Elde Edilmiş Bitkisel Yağlar ve Özlerden Üretilmiştir
• Vegan
​• Hayvanlar Üzerinde Test Edilmemiştir
• Gluten İçermez
• Laktoz İçermez 


Uygun Cilt Tipi: 
Karma Ciltler

Ürün Etiket Bilgisidir

Kullanım Şekli: 
Sabah temizlenmiş yüze nazikçe masaj yaparak uygulayın. Öneri: Cildinizi temizlikten sonra Logona Arındırıcı Yüz Toniği ile sonraki bakıma hazırlayın. 


Ürün Bileşimi: 
Aqua (Water), Alcohol denat.*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Glycerin, Sorbitan Stearate, Isoamyl Laurate, Cocoglycerides, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Distarch Phosphate, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Bambusa Vulgaris Leaf Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Sucrose Cocoate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Xanthan Gum, Enantia Chlorantha Bark Extract, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract*, Oleanolic Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sodium Lactate, Lactic Acid, Parfum (Fragrance)**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol** * Organik tarımdan ** Doğal eterik yağlardan 

KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Logona Matlaştırıcı Gündüz Fluid 30ml Logona Organik Kozmetik Logona Matlaştırıcı Gündüz Fluid 30ml 114,41 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Logona Hamamelis Özlü Gece Kremi glutensiz, vegan ve bitkiseldir. Cildin nem dengesini sağlar, yaşlanma etkileri ile savaşır ve canlandırır.. Organik&Doğal Kozmetik Ve Bakım Logona ve sante markalı organik kozmetik ürünleri Almanya'dan ithal edilmiş yüzde yüz organik malzemelerden yapılmış sertifikalı bir Dünya markasıdır. Farklı cilt tiplerine göre hazırlanmış cilt bakım ürünleri ve saç bakım ürünleri kullanıldığında çok iyi sonuçlar vermektedir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 32071
Logona Matlaştırıcı Gündüz Fluid 30ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.