Organik Yeşil Kalamata Zeytin 420 gr

Organik Yeşil Kalamata Zeytin 420 gr

Organik,Vegan,Glutensiz
Stok Kodu
2458
Fiyat
115,74 TL + KDV
Havale
118,75 TL (%5,00 havale indirimi)
*125,00 TL den başlayan taksitlerle!!
125,00 TL
       

ORGAGEN AMBARI ORGANİK YEŞİL ÇİZİK  ZEYTİN
 
Ceres OrganikTarım ve Ürünler Sertifikası
Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım Sertifikası
Orgagen Ambarı Organik Yeşil Zeytinler Datça ve  Manisa yöresinde yetişen  organik zeytinlerdir. Kırma ve çizik  olarak farklı çeşitlerdedir ve tuz oranı düşüktür. Türk ve Akdeniz mutfağının kahvaltılarında önemli yer teşkil eder. Üretiminin hiçbir aşamasında kimyasal/hayvansal katkı maddesi yoktur ve  kimyasal görmez.  Tamamen doğal yollarla elde edilmiştir ve organiktir. %100 organik yeşil zeytindir. Rengi ve tadı tamamen doğaldır.
Saklama Önerisi:
Açıldıktan sonra kapağı kapağı olarak buzdolabında muhafaza ediniz.
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Yeşil Kalamata Zeytin 420 gr Orgagen Ambarı Organik Yeşil Kalamata Zeytin 420 gr 125,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen ambarı organik zeytin, Datça, Manisa ve Hatay yöresinde yetişen organik zeytinlerdir. Kırma ve çizik zeytin olarak farklı çeşitlerdedir ve tuz oranı düşüktür.. , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 2458
Organik Yeşil Kalamata Zeytin 420 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.