Organik Sofralık Yağlı Siyah Zeytin 700 gr

Organik Sofralık Yağlı Siyah Zeytin 700 gr

Organik,Glutensiz, Vegan
Stok Kodu
210
Fiyat
301,98 TL + KDV
Havale
289,75 TL (%5,00 havale indirimi)
*305,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Ağırlık
450 Gr 700 Gr
305,00 TL
         

ORGAGEN AMBARI ORGANİK SOFRALIK SİYAH ZEYTİN
 
Ceres OrganikTarım ve Ürünler Sertifikası
Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım Sertifikası

Orgagen Ambarı Organik Siyah Zeytinler Datça ve  Manisa yöresinde yetişen  organik zeytinlerdir. Sele ve normal kahvaltılık olarak farklı çeşitledirr ve tuz oranı düşüktür. Türk ve Akdeniz mutfağının kahvaltılarında önemli yer teşkil eder. Üretiminin hiçbir aşamasında kimyasal/hayvansal katkı maddesi yoktur ve  kimyasal görmez.  Tamamen doğal yollarla elde edilmiştir ve organiktir. %100 organik siyah zeytindir. Rengi ve tadı tamamen doğaldır.

Saklama Önerisi:
Açıldıktan sonra kapağı kapağı olarak buzdolabında muhafaza ediniz.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Sofralık Yağlı Siyah Zeytin 700 gr Orgagen Ambarı Organik Sofralık Yağlı Siyah Zeytin 700 gr 305,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen ambarı organik siyah zeytin, Datça ve Manisa yöresinde yetişen organik zeytinlerdir. Sele ve normal kahvaltılık olarak farklı çeşitlerdedir ve tuz oranı düşüktür.. -Organik Zeytinler Zeytin ve zeytin yağlarımız Ege bölgesinin en kaliteli ve organik üretilmiş zeytinlerinden yapılmıştır. Hem kahvaltıda hem de yemekler de rahatlıkla kullanılabilir ve içilebilir zeytinyağlardır., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 210
Organik Sofralık Yağlı Siyah Zeytin 700 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.