Orgagen Ambarı Sade Siyah Zeytin Ezmesi 170gr

Orgagen Ambarı Sade Siyah Zeytin Ezmesi 170gr

Organik
Stok Kodu
AMNQTVW5
Fiyat
64,36 TL + KDV
Havale
61,75 TL (%5,00 havale indirimi)
*65,00 TL den başlayan taksitlerle!!
65,00 TL
     

ORGAGEN AMBARI ORGANİK SİYAH ZEYTİN EZMESİ
 
Ceres Organik Tarım ve Ürünler Sertifikası
Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım Sertifikası 
 
Organik siyah zeytin ezmesi, organik siyah zeytinlerin ezilmesiyle edilir. Orgagen Ambarı Organik Siyah Zeytin ısıl işlem görmez, herhangi bir katkı maddesi, renklendirici, koruyucu içermez, tamamen doğal yollarla elde edilir.
Orgagen Ambarı Organik Siyah Zeytin Ezmesinin  elde edildiği siyah zeytinler Türkiye menşelidir, yerli organik üretimdir. Üretiminin hiçbir aşamasında kimyasal/hayvansal katkı maddesi yoktur ve  kimyasal ya da ısıl işlem görmez.  Tamamen doğal yollarla elde edilmiştir ve organiktir. %100 organik siyah zeytindir.
Zeytin ezmesi çok lezzetli bir kahvaltılık üründür. Zeytinin yararları saymakla bitmez . Tuz oranı düşüktür, zeytinin kendi tuzuna sahiptir.
Saklama Önerisi:
Açıldıktan sonra kapağı kapağı olarak buzdolabında muhafaza ediniz.
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Orgagen Ambarı Sade Siyah Zeytin Ezmesi 170gr Orgagen Ambarı Orgagen Ambarı Sade Siyah Zeytin Ezmesi 170gr 65,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Organik Siyah Zeytin Ezmesi %100 organik siyah zeytindir, herhangi bir katkı maddesi içermez.. -Organik Zeytinler Zeytin ve zeytin yağlarımız Ege bölgesinin en kaliteli ve organik üretilmiş zeytinlerinden yapılmıştır. Hem kahvaltıda hem de yemekler de rahatlıkla kullanılabilir ve içilebilir zeytinyağlardır., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! AMNQTVW5
Orgagen Ambarı Sade Siyah Zeytin Ezmesi 170gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.