Organik Köftelik Bulgur

Organik Köftelik Bulgur

Organik,Vegan
Stok Kodu
2782
Fiyat
69,31 TL + KDV
Havale
66,50 TL (%5,00 havale indirimi)
*70,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Ağırlık
1 Kg 500 Gr
70,00 TL

         


ORGAGEN AMBARI ORGANİK KÖFTELİK BULGUR
Bulgur, buğdaydan yapılan ve beslenme piramidinin tabanında yer alan, temel gıdalardan biridir. Önemli ve oldukça bereketli bir karbonhidrat kaynağıdır. Ekmek ve makarnaya kıyasla, besin değeri daha yüksektir. 
Orgagen Ambarı Organik Köftelik Bulgur  Anadolu'nun iç kısımlarında organik olarak üretilen buğdaydan hazırlanmıştır.
Saklama Önerisi:
Güneş görmeyen, serin ortamlarda ve cam kaplarda, ağzı kapalı olarak muhafaza etmenizi öneririz. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Köftelik Bulgur Orgagen Ambarı Organik Köftelik Bulgur 70,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Organik Köftelik Bulgur besleyici, lif kaynağı ve tamamen organiktir.. -Bakliyat, Tahıl ve Makarnalar Organik bakliyatlarımızın tamammı genetiği oynanmamış yerel tohumlardan ve Türkiye nin farklı bölgelerinde ekim yapılarak üretilmiştir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 2782
Organik Köftelik Bulgur

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.