Organik % 100 Pamuk - Aplikatörlü Süper Tampon / Yoğun Geçen Günler İçin

Organik % 100 Pamuk - Aplikatörlü Süper Tampon / Yoğun Geçen Günler İçin

Organik,Vegan
Marka
Stok Kodu
2781
Fiyat
33,05 TL + KDV
Havale
33,91 TL (%5,00 havale indirimi)
*35,69 TL den başlayan taksitlerle!!
35,69 TL
    

MASMI ORGANİK APLİKATÖRLÜ SÜPER TAMPON 
(Yoğun Günler İçin/ 14 Adet)
 
ICEA Organik Sertifikası
GOTS Organik Tekstil Ürünleri Sertifikası
 
Cotton High Tech, tamamen saf ve doğal pamuk elyaflarından üretilen hipoalerjenik kadın hijyen ürünleri üretiminde uzmanlaşmış tecrübeli bir firmadır. Gelişmiş üretim süreci ve elyaf işlenişinin bilincinde olması sayesinde, saf pamuğun tüm faydalarından yararlanarak, kadınların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen "Masmi Natural Cotton" markalı hijyenik ürünler üretmektedir. Masmi'nin kadın hassasiyetine uygun ürünleri kanserojen ve kimyasal herhangi bir madde içermez. 

Masmi Aplikatörlü Süper Tampon %100 doğal ve organik pamuktan elde edilen emici içeriğe sahiptir. Parfüm ve petro kimyasal süper emici maddeler ile viskozsuz, rayon lifler içermez. Kimyasal madde kullanılmadan beyazlatılmıştır. Masmi ürünlerinin hiçbirinde ağaç ve bitkilerden elde edilen selüloz kullanılmamıştır. 

Masmi Aplikatörlü Süper Tampon güvenli ve özel yapısı sayesinde, çıkarılırken pamuk liflerinin vajina duvarına yapışmasını engeller. Yumuşaktır, rahatsızlık vermez.  Tampona dikilmiş ayırıcı kordon sayesinde tamponu güvenli bir şekilde çıkarabilirsiniz. Özel amabalajı sayesinde kolay taşınabilir ve kolay kullanımlıdır.
 
Kaynak: Üretici firmanın web içeriği ve ürün bilgileri doğrultusunda düzenlenmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik % 100 Pamuk - Aplikatörlü Süper Tampon / Yoğun Geçen Günler İçin Masmi Organik % 100 Pamuk - Aplikatörlü Süper Tampon / Yoğun Geçen Günler İçin 35,69 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Masmi Organik Aplikatörlü Süper Tampon, organik ve pamukludur. Antialerjiktir, kanserojen madde içermez, yoğun günlerde etkilidir.. -Kadınlara Özel Bakım , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 2781
Organik % 100 Pamuk - Aplikatörlü Süper Tampon / Yoğun Geçen Günler İçin

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.