Organik Buğday Unu

Organik Buğday Unu

Organik
Stok Kodu
35345
Fiyat
64,36 TL + KDV
Havale
61,75 TL (%5,00 havale indirimi)
*65,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Ağırlık
1 Kg 500 Gr
65,00 TL
                               
                   

ORGAGEN AMBARI ORGANİK BUĞDAY UNU
Organik olarak öğütülmüş buğdayın elenerek kepeğinden ayrılmış kısmıdır. Kurabiye, kek, börek ve bazı hamur işlerinde genel olarak bu un kullanılır. Gluten içerir.
Saklama Önerisi:
Güneş görmeyen, serin  kuru ortamlarda 18-25 derecelerde) ve cam kaplarda, ağzı kapalı olarak muhafaza etmenizi öneririz. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Buğday Unu Orgagen Ambarı Organik Buğday Unu 65,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Organik Buğday Unu sağlıklı ve raw'dır. Tamamen organiktir, ısıl işlem görmemiştir.. -Organik & Doğal Unlar Unlarımız, Ülkemizin farklı bölgelerinde genetiği oynanmamış tohumlardan üretimiş tahılların değirmenden geçirilmiş halidir. Ekmek,pasta,kurabiye,çorbalar .... vs kullanılır, TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 35345
Organik Buğday Unu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.