Organik Çavdar Unu 1kg

Organik Çavdar Unu 1kg

Organik
Stok Kodu
4747685
Fiyat
64,36 TL + KDV
Havale
61,75 TL (%5,00 havale indirimi)
*65,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Ağırlık
1 Kg 500 Gr
65,00 TL
         

ORGAGEN AMBARI ORGANİK ÇAVDAR UNU
 
Ceres Organik Tarım ve Ürünler Sertifikası
Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım Sertifikası 
 
Organik çavdar unu, organik çavdar tanelerinin tamamının öğütülmesiyle elde edilir. Çavdarın kepek ve ruşeymini de içerir. Dolayısıyla da son derece besleyicidir.
Orgagen Ambarı Organik Çavdar Ununun elde edildiği çavdar taneleri Türkiye menşeilidir, yerli ve GDO'suz tohumlardan elde edilmiştir. Üretiminin hiçbir aşamasında kimyasal/hayvansal katkı maddesi yoktur ve  kimyasal ya da ısıl işlem görmez.  Tamamen doğal yollarla elde edilmiştir ve organiktir. GDO'suz ve hibrid olmayan yerli tohumdan elde edilmiştir. 
Saklama Önerisi:
Güneş görmeyen, serin ortamlarda ve cam kaplarda, ağzı kapalı olarak muhafaza etmenizi öneririz. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Organik Çavdar Unu 1kg Orgagen Ambarı Organik Çavdar Unu 1kg 65,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Organik Çavdar Unu çavdarın kepek ve ruşeymini de içerdiğinden son derece besleyicidir, ısıl işlem görmemiştir, raw'dur.. -Organik & Doğal Unlar Unlarımız, Ülkemizin farklı bölgelerinde genetiği oynanmamış tohumlardan üretimiş tahılların değirmenden geçirilmiş halidir. Ekmek,pasta,kurabiye,çorbalar .... vs kullanılır, TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 4747685
Organik Çavdar Unu 1kg

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.