Organik Üzüm Pekmezi

Organik Üzüm Pekmezi

Organik,Vegan,Glutensiz
Stok Kodu
254
Fiyat
81,19 TL + KDV
Havale
77,90 TL (%5,00 havale indirimi)
*82,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Ağırlık
450 Gr 800 Gr
82,00 TL
        


ORGAGEN AMBARI ORGANİK ÜZÜM PEKMEZİ
 
CERES Organik Tarım ve Ürünler Sertifikası
Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım Sertifikası
 
Orgagen Ambarı Organik Üzüm Pekmezi, organik yetiştirilmiş siyah ve beyaz üzümlerin karışımıyla hazırlanmıştır. %100 organik üzüm şırası içerir, üretiminin hiçbir aşamasında kimyasal katkı maddesine maruz kalmaz, tamamen organiktir. Rengi ve tadı tamamen doğaldır.
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Organik Üzüm Pekmezi Orgagen Ambarı Organik Üzüm Pekmezi 82,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Aambarı Organik Üzüm Pekmezi tamamen organiktir, katkı maddesi içermez.. GIDA Nuhun ambarında sağlıklı yaşamak için her türlü organik gıdalara ulaşılabilir. Oganik kuruyemiş ve kuru meyveler, bakliyatlar, makarna çeşitleri, helva, tahin ve pekmez çeşitleri, sirke çeşitleri ve daha birçok organik gıda ürünleri en kaliteli ve taze olarak tüketicinin hizmetindedir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 254
Organik Üzüm Pekmezi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.