Organik Yulaf Kepeği 400 gr

Organik Yulaf Kepeği 400 gr

Organik
Stok Kodu
GHMPRTU6
Fiyat
39,60 TL + KDV
Havale
38,00 TL (%5,00 havale indirimi)
*40,00 TL den başlayan taksitlerle!!
40,00 TL

       


ORGAGEN AMBARI ORGANİK YULAF KEPEĞİ
Yulaf kepeği, yulafın en dış kısmını oluşturan kabuğa verilen addır. Değirmende, yıkanmış ve kurutulmuş yulaf kabukları ayrıştırılarak elde edilir. Yulaf  kepeği yüksek enerji sağlayan protein ve karbonhidratlar açısından da çok zengin lif kaynağıdır. Yulaf kepeği  daha çok içerdiği bol miktardaki minerallerle dikkat çekmektedir. Mükemmel bir fosfor deposu olan yulaf kepeği bunun yanında kalsiyum, demir, manganez, magnezyum, sodyum ve bakır içermektedir.
Yoğurt, süt ve diğer mamullere karıştırılarak tüketilebilir.
Saklama Önerisi:
Güneş görmeyen, serin ortamlarda ve cam kaplarda, ağzı kapalı olarak muhafaza etmenizi öneririz. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Yulaf Kepeği 400 gr Orgagen Ambarı Organik Yulaf Kepeği 400 gr 40,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Organik Yulaf Kepeği lif ve mineral deposudur.. -Organik & Doğal Unlar Unlarımız, Ülkemizin farklı bölgelerinde genetiği oynanmamış tohumlardan üretimiş tahılların değirmenden geçirilmiş halidir. Ekmek,pasta,kurabiye,çorbalar .... vs kullanılır, TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! GHMPRTU6
Organik Yulaf Kepeği 400 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.