Sıvı El Sabunu - Citrus /1 L

Sıvı El Sabunu - Citrus /1 L

Marka
Stok Kodu
0614
Fiyat
73,73 TL + KDV
Havale
75,65 TL (%5,00 havale indirimi)
*79,63 TL den başlayan taksitlerle!!
79,63 TL

      


SONETT ORGANİK/EKOLOJİK CITRUS (LİMONOTLU)EL SABUNU 1 L.
 
ECO GARANTIE Organik Sertifikası
ECO Control Ekolojik Sertifikası
Vegan Ürün  
 
Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir. Tüm ham maddelerini biyolojik maddelerden seçen ve asla kimyasal kullanmayan, sürdürülebilir kaynaklar ve yöntemlerle üretimine devam eden Sonett temizlik ürünleri antialerjik, doğa dostu, geri dönüştürülebilir, vegan ve antibakteriyeldir. 
 
Limonotunun berrak kokusuna sahip yumuşak bir bakım yapan sıvı sabun. El, yüz ve tüm vücut için uygundur. Anti alerjiktir, hassas ciltiler için idealdir, ellerinizi tahriş etmez, nem dengesini korur.

  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur. 
İçindekiler: Zeytinyağı sabunu*, Hindistancevizi yağı sabunu*, şeker tensidi, bitkisel alkol (etanol), bitkisel gliserin*, sitrat, limonotu eterik yağı*(Citral* içerir), balsamik katkılar*, girdaplı döndürülmüş su

Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sıvı El Sabunu - Citrus /1 L SONETT Sıvı El Sabunu - Citrus /1 L 79,63 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Limonotlu Sıvı El Sabunu berraklık verir. Anti alerjik ve cilt dostudur, çevre dostu ve vegandır.. Organik&Doğal Kozmetik Ve Bakım Logona ve sante markalı organik kozmetik ürünleri Almanya'dan ithal edilmiş yüzde yüz organik malzemelerden yapılmış sertifikalı bir Dünya markasıdır. Farklı cilt tiplerine göre hazırlanmış cilt bakım ürünleri ve saç bakım ürünleri kullanıldığında çok iyi sonuçlar vermektedir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0614
Sıvı El Sabunu - Citrus /1 L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.