Yünlü ve İpekliler için Zeytinli Nötral Yıkama Sıvısı  /1 L

Yünlü ve İpekliler için Zeytinli Nötral Yıkama Sıvısı /1 L

Marka
Stok Kodu
0444
Fiyat
63,14 TL + KDV
Havale
64,78 TL (%5,00 havale indirimi)
*68,19 TL den başlayan taksitlerle!!
68,19 TL

       


SONETT ORGANİK/EKOLOJİK YÜNLÜ VE İPEKLİLER İÇİN ZEYTİNLİ ÇAMAŞIR YIKAMA SIVISI 1 L.
 
ECO GARANTIE Organik Sertifikası
ECO Control Ekolojik Sertifikası
Vegan Ürün  
 
Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir. Tüm ham maddelerini biyolojik maddelerden seçen ve asla kimyasal kullanmayan, sürdürülebilir kaynaklar ve yöntemlerle üretimine devam eden Sonett temizlik ürünleri antialerjik, doğa dostu, geri dönüştürülebilir, vegan ve antibakteriyeldir. 
 
40 oC ye kadar çamaşır makinesi ve elde yıkama için uygundur. Yün ve elyafın yumuşak ve kontrollü yıkanmasında kullanılan bu yıkama sıvısındaki zeytinyağı sabunu en değerli bileşeni oluşturur.  Hassas yün ve ipek giysilerin yıkanması ve bakımı için harika bir temizlik ürünü. Biyolojik olarak tamamen çözünür.

  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur. 

İçindekiler:  Zeytinyağı sabunu*, Kanola yağı sabunu*, bitkisel nişasta-şeker ve hindistancevizi yağından elde edilmiş şeker tensidi, bitkisel alkol(etanol), girdaplı döndürülmüş su.

 

Kullanım / Dozaj:

 

4,5 kg – Çamaşır Makinesinde Yıkama :

Sertlik I-II  (0-24 Fransız Sertliği )        : 60 mL

Sertlik III-IV ( 25-37 Fransız Sertliği)   : 90 mL

Makinenin deterjan kutusuna ilave edin. Konsantre yıkama sıvısını kuru çamaşır üzerine püskürtmeyin. Hassas maddeler bu sırada renk değişimine yol açabilirler.


Elde Yıkama :

Yaklaşık 5 litre su başına  15-30ml

Su içine eklenir, daha sonra çamaşırlar ilave edilir. Sıcaklık şoklarını engellemek için durulama suyunu yıkama suyu sıcaklığına getirmek gerekir.

 

Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yünlü ve İpekliler için Zeytinli Nötral Yıkama Sıvısı /1 L SONETT Yünlü ve İpekliler için Zeytinli Nötral Yıkama Sıvısı /1 L 68,19 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Yünlü ve İpekli Çamaşır Yıkama Sıvısı bitkisel ve vegandır. Anti alerjikir, çevre dostudur.. Çamaşır Yıkama , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0444
Yünlü ve İpekliler için Zeytinli Nötral Yıkama Sıvısı  /1 L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.