Yüzey Dezenfektanı Sprey /100mL

Yüzey Dezenfektanı Sprey /100mL

Marka
Stok Kodu
0981
Fiyat
25,34 TL + KDV
Havale
26,00 TL (%5,00 havale indirimi)
*27,37 TL den başlayan taksitlerle!!
27,37 TL

     


SONETT ORGANİK/EKOLOJİK YÜZEY TEMİZLEYİCİ 100 ml (Sprey).
 
ECO GARANTIE Organik Sertifikası
CSE Ekolojik Ürün Sertifikası
Vegan Ürün
 
Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir. Tüm ham maddelerini biyolojik maddelerden seçen ve asla kimyasal kullanmayan, sürdürülebilir kaynaklar ve yöntemlerle üretimine devam eden Sonett temizlik ürünleri antialerjik, doğa dostu, geri dönüştürülebilir, vegan ve antibakteriyeldir. 
 
Sonett Yüzey Dezenfektanı saf bitkiseldir. Çalışılan yüzeylerin ve gereçlerin dezenfeksiyonunda kullanılır. Mutfak alanları, gıda üretim alanları, sıhhi alanlar ve muayenehaneler için uygundur. Tüm grip virüslerine, H1N1, H5N1, Herpes, HIV ve diğerlerine karşı ve ayrıca mantarlara, mayalara, salmonella ve koli bakterileri gibi bakterilere karşı etkisi testlerle belirlenmiştir

Virüsler için Etki Süresi : 30 Saniye
Bakteriler için Etki Süresi : 5 Dakika
Mantar ve mayalar için Etki Süresi : 15 Dakika

  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur.  

İçindekiler: Bitkisel alkol (etanol) %70, adaçayı ve lavanta eterik yağları (linalool*içerir), girdaplı döndürülmüş su.

Kullanım: Kullanıma hazır haldedir. Alkole dayanıklı tüm yüzeyler için uygundur. Yüzeye püskürterek veya sürerek tamamen örtmesi sağlanır. Kalıntı bırakmadan kurur.

Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yüzey Dezenfektanı Sprey /100mL SONETT Yüzey Dezenfektanı Sprey /100mL 27,37 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Organik Yüze Temizleyici tamamen bitkisel ve çevre dostudur. Vegan ve organiktir, hastanelerde dahi dezenfektan olarak kullanılabilir.. Genel Temizlik , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0981
Yüzey Dezenfektanı Sprey /100mL

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.