Arı Sütü Kapsül

Arı Sütü Kapsül

Marka
Stok Kodu
563365
Fiyat
336,63 TL + KDV
Havale
323,00 TL (%5,00 havale indirimi)
*340,00 TL den başlayan taksitlerle!!
340,00 TL
BALEN DOĞAL ARI SÜTÜ KAPSÜL
300 mg - 60 Kapsül
 
Arı Sütü; işçi arıların kraliçe arıyı ve yavru arıları beslemek için ürettikleri özel bir besin maddesidir. Arı sütü ile beslenen arılardan biri kraliçe olur ve işçi arılar 4 hafta kadar yaşarken, arı sütü ile beslenen 5-7 yıl yaşarlar. 
 
Balen Arı Sütü Kapsül tamamen doğaldır, hiçbir kimyasal/hayvansal katkı maddesi içermez. İlaç değildir, tedavi amaçlı kullanılamaz! 
 
Kullanım Önerisi:
Yetişkinlerin günde 1-2 tane alması önerilir.
 
Saklama Önerisi: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz, direk ışıktan koruyunuz.
 
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Arı Sütü Kapsül Balen Arı Sütü Kapsül 340,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Balen Doğal Arı Sütü Kapsül çok güçlü ve güçlendirici bir besindir. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve direnç sağlar. Gençlik verir.. Destekleyici Gıdalar & Sağlıklı Yaşam Ürünleri takviye edici gıda olarak beslenmenize dahil edebileceğiniz faydalı ürünler., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 563365
Arı Sütü Kapsül

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.