Beyaz Kinoa 500 Gr

Beyaz Kinoa 500 Gr

Vegan,Glutensiz
Stok Kodu
BEGNRU24
Fiyat
39,60 TL + KDV
*40,00 TL den başlayan taksitlerle!!
40,00 TL

ORGAGEN AMBARI DOĞAL BEYAZ KINOA 500 Gr 

Kinoa, Güney Amerika'ya özgü bir bitki/tahıl türüdür, yüzyıllar boyunca İnka'lar savaşçılara güç vermesi kinoa tüketmiştir ve Güney Amerika'da kinoa hala gözde bir besindir. Besin uzmanları kinoayı "süper besin" olarak tanımlarlar ve Birleşmiş Milletler de 2013 yılını "Kinoa Yılı" ilan etmiştir, NASA uzaya giden astronotların temel besin kaynağı olarak kinoayı belirlemiştir.

 

Kinoa'yı bu kadar değerli yapan, besin değerlerinin yüksekliğidir. Kinoa bir tahıla benzer ve tahıl gibi tüketilir ancak ıspanakgillerden bir bitki türüdür. Bu bitkinin çiçekleri tohuma dönüşür ve bizler aslında bu bitkinin tohumlarını, yani kinoa tohumlarını tüketiriz. Dünyayı besleyen en önemli iki tahıl pirinç ve buğdaydır. Ancak küresel iklim değişikliği hem pirincin hem de buğdayın tarımını tehdit etmektedir. Bu nedenle gelecekte kinoa, dünya nüfusunun temel besin kaynağı olabilir. 

Glutensiz, şekersiz ve soyasızdır. Isıl işlem görmemiştir, raw'dur. Vegan tüketime uygun ve veganlar için ideal bir besindir. 

Kinoayı;

  • ·Pirinç ya da bulgur koyduğunuz her yemekte kullanabilirsiniz.
  • ·Pilavını yapabilir ve çorbalarınıza ekleyebilirsiniz.
  • ·Haşlayıp salatalarınıza koyabilirsiniz.
  • ·Tahıl gibi kullanabilir, kek ve kurabiyelerinize ekleyebilirsiniz.
  • ·Kinoa kısırı yapabilirsiniz.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Beyaz Kinoa 500 Gr Orgagen Ambarı Beyaz Kinoa 500 Gr 40,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Doğal Beyaz Kinoa bir süper besindir, besin değerleri ve protein oranı çok yüksektir, glutensizdir.. Vegan Ürünler Vegan Ve Vejeteryan Beslenme, TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! BEGNRU24
Beyaz Kinoa 500 Gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.