Bulaşık Makinesi Parlatıcısı /0,5L

Bulaşık Makinesi Parlatıcısı /0,5L

Organik,Vegan
Marka
Stok Kodu
0992
Fiyat
49,07 TL + KDV
Havale
50,35 TL (%5,00 havale indirimi)
*53,00 TL den başlayan taksitlerle!!
53,00 TL

       


SONETT ORGANİK BULAŞIK MAKİNESİ PARLATICISI 0.6 Lt.

 

ECO GARANTIE Organik Sertifikası

ECO CONTROL Ekolojik Kontrol Sertifikası

Vegan Ürün


Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir. Tüm ham maddelerini biyolojik maddelerden seçen ve asla kimyasal kullanmayan, sürdürülebilir kaynaklar ve yöntemlerle üretimine devam eden Sonett temizlik ürünleri antialerjik, doğa dostu, geri dönüştürülebilir, vegan ve antibakteriyeldir. 


Sonet organik bulaşık makinası parlatıcısı,  bulaşık makinelerinde mutfak gereçlerinin ve bardakların üzerinde kireç kalıntıları  kalmasını önlemek için kullanılır. Sonet bulaşık makinası parlatıcısı, içeriğinde bulunan sülfate hint yağı, alkol ve şeker tensidi sayesinde suyun yüzey gerilimini azaltır ve böylece  son durulama suyunun etkisini  artırır.

 

  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur. 

 

İçindekiler : Sülfate Hint yağı, bitkisel alkol (etanol),  şeker tensidi, balzamik katkılar*, girdaplı döndürülmüş su.

 

Kullanımı: Tüm evsel bulaşık makineleri için SONETT Bulaşık Makinası Tozu veya SONETT Bulaşık Makinası Tableti ve SONETT Bulaşık Makinası Tuzu ile kombine olarak kullanılmaya uygundur. Makinanın parlatıcı bölümünü doldurun ve her zaman dolu olduğundan emin olun. 


Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bulaşık Makinesi Parlatıcısı /0,5L SONETT Bulaşık Makinesi Parlatıcısı /0,5L 53,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Organik Bulaşık Makinesi Parlatıcısı tamamen bitkisel, doğa dostu ve vegandır.. Bulaşık Yıkama , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0992
Bulaşık Makinesi Parlatıcısı /0,5L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.