Geleneksel Alıç Marmeladı - 290 gr

Geleneksel Alıç Marmeladı - 290 gr

Marka
Stok Kodu
3016
Fiyat
59,41 TL + KDV
Havale
57,00 TL (%5,00 havale indirimi)
*60,00 TL den başlayan taksitlerle!!
60,00 TL

 


MUFİ Geleneksel Alıç Marmeladı - 290 gr.

Alıç, yöresel olarak ekşi muşmula olarak da bilinir. Pembe-Beyaz renkte çiçekler açan alıç ağacı yabani olarak yetişir. Muşmulaya benzeyen meyveleri kırmızı ya da koyu sarı renklerdedir ve tadı ta aynen görüntüsü gibi muşmulaya benzer, sadece daha ekşimsi ve mayhoştır.

Mufi Geleneksel Alıç Marmeladı tamamen doğaldır, hiçbir kimyasal katkı maddesi, koruyucu, tatlandırıcı, renklendirici içermez. Mayhoş tatlıları sevenler için idealdir. 


İçindekiler: Alıç meyvesi, şeker, asitlik düzenleyici (sitrik asit),
100 gr'da 55 gr meyve ile hazırlanmıştır.

 

Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Vegan,Glutensiz
Geleneksel Alıç Marmeladı - 290 gr Mufi Geleneksel Alıç Marmeladı - 290 gr 60,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Mufi Alıç Marmeladı tamamen doğaldır, mayhoş tatlıları sevenler için idealdir.. -Tahin,Pekmez,Reçel ve Ezmeler , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 3016
Geleneksel Alıç Marmeladı - 290 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.