Gingko Biloba Ekstraktı (Sıvı) 250ml

Gingko Biloba Ekstraktı (Sıvı) 250ml

Glutensiz
Marka
Stok Kodu
7869609
Fiyat
732,67 TL + KDV
Havale
703,00 TL (%5,00 havale indirimi)
*740,00 TL den başlayan taksitlerle!!
740,00 TL
IMMU-NAT GİNGKO BİLOBA SIVI EKSTRATI 100 ml
 
Gingko Biloba (Japon Eriği); Çin ve Japonya'nın ılıman bölgelerinde, daha çok tapınaklarda yetiştirilen kadim bir bitkidir. Dünyada yaşayan ilk bitki türlerindendir. 
 
Ginko Bloba  Ekstratı beyinsel aktiviteyi destekleyicidir, dikkat dağınıklığını giderici ve alzheimer ile mücadele edici etkisi vardır. Beyindeki kan dolaşımını ve hücrelere giden oksijeni artırıcıdır. 
 
İmmu-Nat Gingko Biloba Ekstresi hiçbir kimyasal/hayvansal katkı maddesi içermez, tamamen doğaldır, doğal bitkiden elde edilmiştir.
 
UYARI! İlaç değildir, tedavi amaçlı kullanmayınız! Tavsiye edilen günlük kullanım dozunu açmayınız.
 
Kaynak: Üretici firmanın blog adresinden alınmıştır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Gingko Biloba Ekstraktı (Sıvı) 250ml Immu-nat Gingko Biloba Ekstraktı (Sıvı) 250ml 740,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. İmmGu-Nat Gingko Biloba Ekstraktı beyin dostudur, beyindeki kan dolaşımını ve oksijeni artırır, alzheimer ile mücadele eder.. Destekleyici Gıdalar & Sağlıklı Yaşam Ürünleri takviye edici gıda olarak beslenmenize dahil edebileceğiniz faydalı ürünler., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 7869609
Gingko Biloba Ekstraktı (Sıvı) 250ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.