Goji Berry 200 gr

Goji Berry 200 gr

Glutensiz- Vegan
Stok Kodu
1226622
Fiyat
103,96 TL + KDV
Havale
99,75 TL (%5,00 havale indirimi)
*105,00 TL den başlayan taksitlerle!!
105,00 TL
Orgagen Ambarı Goji Berry 200gr 
Orijini Asya olan ve çoğunlukla Tibet ve Moğolistan’da, dünyanın en yüksek dağları olan Himalayalar'da yetişen Goji Berry, dünyada besin değeri en yüksek olan meyvelerden biridir. 
Peru'dan ithal edilmiştir
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Organik,Vegan,Glutensiz
Organik,Glutensiz, Vegan
Goji Berry 200 gr Orgagen Ambarı Goji Berry 200 gr 105,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Organik Goji Berry (kurt üzümü) dünyanın en besleyici meyvelerinden biridir, tamamen organiktir.. -Kuruyemişler ve Kuru Meyveler Organik Kuru Meyveler, organik badem,badem,bio,fındık,kavrulmuş fındık,kayısı çekirdeği,kuruyemiş karışımı,ceviz içi,organik kuruyemiş,kabuklu ceviz,kabuklu badem,kabuklu fındıkVe Sebzeler Kuru Domates,Kuru patlıcan,Kuru Biber,Kuru Kabak, TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 1226622
Goji Berry 200 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.