HELIOTROP SELECTION GÖZ BAKIMI

HELIOTROP SELECTION GÖZ BAKIMI

Kategori
Stok Kodu
0111
Fiyat
240,68 TL + KDV
Havale
246,94 TL (%5,00 havale indirimi)
*259,93 TL den başlayan taksitlerle!!
259,93 TL
        
 

HELIOTROP SELECTION GÖZ BAKIMI 15 ml

NATRUE Organik Kozmetik Sertifikası
ECOCERT Ekolojik Sertifikası
Hayvanlar Üzerinden Test Edilmemiştir.
 
Heliotrop 90 yılı aşkın bir süredir bitkisel ürünler üreten ve güzelliğin kaynağının doğa olduğu felsefesiyle bitkisel karışımlar üzerine uzmanlaşmış bir geleneğin markasıdır. Bu anlayış ve ürettiği son derece etkin bitkisel kozmetik ürünleri ile de Almanya'da kozmetik sektöründe bir devrim yapmıştır. Heliotrop ürünleri doğal güzelliğinizi doğal ve bitkisel yollarla ortaya çıkarır.
 
Heliotrop Selection Serisi Göz Bakım Kremi tamamen organik ve ekolojiktir. Hiçbir hayvansal katkı maddesi içermez, organik ve bitkisel ham maddeler ile hazırlanmıştır.

Heliotrop Selection Göz Bakım Kremi;
  • Vegandır.
  • Bitkisel ve glutensizdir.
  • %100 doğaldır.
  •  Tüm cilt tipleri için uygundur. 
Kullanımı: Sabah ve akşam 2 kez uygulayınız. Balm kıvamında, yoğun ve sert bir kremdir, temizlenmiş göz çevresine, elmacık kemiklerine, göz kapaklarına masaj yapmadan, parmak uçları ile hafifçe vurarak uygulanır. Parmağınıza bir miktar krem aldıktan sonra göz çevrenize hafifçe bastırarak 5-6 sn tutup çekin ve bu işlemi birkaç kez uygulayın. Krem parmak ucunuzda hafifçe eriyip ince bir kıvama gelecektir.
 
Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
HELIOTROP SELECTION GÖZ BAKIMI Heliotrop Doğal&Güzellik HELIOTROP SELECTION GÖZ BAKIMI 259,93 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Heliotrop Selection Göz Bakım Kremi tamamen bitkisel, vegan ve glutensizdir, göz çevrenizi aydınlatır ve tazeler, kırışıklar ile savaşır.. -Yüz Bakımı , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0111
HELIOTROP SELECTION GÖZ BAKIMI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.