Himalaya Tuz Lambası 4-5 kg

Himalaya Tuz Lambası 4-5 kg

Kategori
Stok Kodu
2789
Fiyat
279,66 TL + KDV
Havale
313,50 TL (%5,00 havale indirimi)
*330,00 TL den başlayan taksitlerle!!
330,00 TL
Himalaya Tuz Lambası


Himalaya Tuzları, Pakistan’ın kuzeybatısında, Himalayalar’ın eteklerinde çıkar. Bu bölgeyi çevreleyen deniz, iklim değişiklikleri nedeniyle buharlaşıp yok olmuştur. Milyonlarca yıl önceki denizden arda kalan tuz, üst üste kaya katmanlarının oluşmasıyla kristalleşmiş, bugüne dek çevre kirliliğinden korunmuş, en saf halindedir.
 
Himalaya tuzu çok yüksek oranda mineral içerir ve pembe rengini de bu minerallerden alır. Özellikle demir ve bakır mineralleri ne yüksek ne kadar yükse, himalaya tuzunun rengi de o kadar koyu pembe olur.
 
Mineraller iyonlu yapıları nedeniyle alkali dengede bir beden ve yaşam olanağı sunarlar. Alkali beslenmenin bedeni dengeye getirdiği gibi, himalaya tuz lambaları da içeriklerindeki minerallerden dolayı, kullanıldıkları alanı alkali hale getirir. Himalaya tuz lambasının bulunduğu alan nötralize olur ve pozitif yüklenir.
 
Himalaya Tuz Lambaları;
  •  Bulundukları alanın negatif enerjizini nötlerler.
  • Aşırı iyon yükü ve radyasyonu gidericidirler.
  • Nötralize edici özelliklerinden dolayı stres ve kaygı ile baş etmekte ve sağlıklı bir uyku çekmekte destekleyicidirler.
Bir adet himalaya tuz lambası tüm bir ev ortamını nötralize edebilir.
 
Kaynak:  İhracatçı firmanın verdiği bilgiler ve literatür taraması sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Himalaya Tuz Lambası 4-5 kg Himalaya Tuz Lambası 4-5 kg 330,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Himalaya Tuz Lambaları kaygı ve stresi giderir, sağlıklı bir uyku sağlar ve radyasyonu önler.. HEDİYE & KİTAP Şifalı bitkilerle tedavi, yitik şifanın izinde, aromaterapikyağlarla destekleyici tedavi, TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 2789 Himalaya Tuz Lambası 4-5 kg

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.