Kırmızı Ginseng & Arı Sütü & Polen& Propolis Kapsül

Kırmızı Ginseng & Arı Sütü & Polen& Propolis Kapsül

Marka
Stok Kodu
25646
Fiyat
297,03 TL + KDV
Havale
285,00 TL (%5,00 havale indirimi)
*300,00 TL den başlayan taksitlerle!!
300,00 TL
BALEN ARISÜTÜ, GİNSENG, POLEN, PROPOLİS KARIŞIMI (V-5)
60 Tablet- 1000 mg 
 
Arı Sütü; İşçi arıların kraliçe arıyı ve yavru arıları beslemek için ürettikleri özel bir besin maddesidir. Arı sütü ile beslenen arılardan biri kraliçe olur ve işçi arılar 4 hafta kadar yaşarken, arı sütü ile beslenen 5-7 yıl yaşarlar. 
 
Polen; bitkilerin üreme organlarının başlıklarında bulunan üreme hücrelerdir. Arılar yavrularını ve arı sütü salgılayan genç işçi arıları bu polenlerle beslerler. Protein kaynağıdır. 
 
Propolis; arıların bitkilerin ve ağaçların gövdelerinden, tomurcuklarından, yapraklarından topladıkları bir maddedir. Arılar propolisi kovandaki çatlak ve delikleri kapatmakta, uçuş deliğini daraltmakta ve kovan içinde zararlı bakteri, böcek ve mantar oluşumunu engellemek için kullanırlar.
 
Uyarı! Bu karışım çok güçlü bir besindir, 1 yaşından küçük bebeklere verilmemelidir. Yetişkinlerin günde 2 kez, 1'er tablet alması önerilir. 
 
Kullanım Önerisi:
Direk ışıktan koruyunuz, gölge ve kuru ortamda saklayınız.
 
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Kırmızı Ginseng & Arı Sütü & Polen& Propolis Kapsül Balen Kırmızı Ginseng & Arı Sütü & Polen& Propolis Kapsül 300,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Balen V-5 kapsül arısütü, polen, propolis ve ginseng içerir, güçlü bir besindir, direnç ve güç verir.. -Tablet ve Kapsüller , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 25646
Kırmızı Ginseng & Arı Sütü & Polen& Propolis Kapsül

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.