Kırmızı Ginseng&Ginko Tablet

Kırmızı Ginseng&Ginko Tablet

Vegan,Glutensiz
Marka
Stok Kodu
BKRVXY68
Fiyat
287,13 TL + KDV
Havale
275,50 TL (%5,00 havale indirimi)
*290,00 TL den başlayan taksitlerle!!
290,00 TL
BALEN DOĞAL KIRMIZI KORE GİNSENGİ 
300 mg - 120 Tablet
 
Ginseng bitkisi, Kore, Japonya ve Çin'de yabani olan yetişen bir bitkidir. Kırmızı ve beyaz çiçekleri ile tohumları olan bu bitkinin kökü alternatif tıpta çok yaygın kullanılır. Ginseng özellikle geleneksel Çin tıbbının çok önemli ve çekirdek bileşenidir. Ginseng, Anadolu'da adamotu ya da adam kökü olarak bilinir. 
Balen Kırmızı Kore Ginsengi tamamen doğaldır, %100 kırmızı kore ginsengidir, hiçbir kimyasal/hayvansal katkı maddesi içermez.
 
Kullanım Önerisi:
Yetişkinlerin günde 2 kez ve 1'er tane alması önerilir.
 
Saklama Önerisi: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.
 
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kırmızı Ginseng&Ginko Tablet Balen Kırmızı Ginseng&Ginko Tablet 290,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Balen Kırmızı Kore Ginsengi stres ve kaygı gidericidir, doğal antidepresandır, zihinsel aktiviteyi artırır.. Destekleyici Gıdalar & Sağlıklı Yaşam Ürünleri takviye edici gıda olarak beslenmenize dahil edebileceğiniz faydalı ürünler., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! BKRVXY68
Kırmızı Ginseng&Ginko Tablet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.