ORGANİK ALOE ÖZLÜ YIKAMA JELİ

ORGANİK ALOE ÖZLÜ YIKAMA JELİ

Kategori
Stok Kodu
32053
Fiyat
83,90 TL + KDV
Havale
86,08 TL (%5,00 havale indirimi)
*90,61 TL den başlayan taksitlerle!!
90,61 TL
               

Logona Canlandırıcı Temizleme Jeli 100ml


Ürün Adı:
Logona Canlandırıcı Temizleme Jeli 100ml


Ürün Markası:
Logona


Ürün Boyutu:
100ml


Özet Bilgi:
Organik aloe vera özlü canlandırıcı temizleme jeli


Ürün Faydaları:
Gözeneklere derinlemesine temizlik Organik Şam Gülü, Organik Aloe Vera ve yumuşak köpüren maddelerle cildi derinlemesine temizler ve şımartır.
Makyajı ve kiri ciltten uzaklaştırır, ciltte canlandırıcı bir his bırakır, temiz ve duru bir cilt oluşturur.
Her cilt tipi için uygundur.
• NATRUE ve Eco Control Ekolojik Sertifikalı
• Sentetik koruyucular, renk ve koku vericiler içermez
• Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler içermez.
• Organik tarımla elde edilmiş bitkisel yağlar ve özler içerir
• Vegan • Gluten içermez
​• Laktoz içermez
​• Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.


Uygun Cilt Tipi:
Tüm Cilt Tipleri


Kullanım Şekli:
Sabah ve akşam nemlendirilmiş yüze, boyuna ve dekolteye uygulayın ve dairesel hareketlerle köpürtüp Ilık suyla durulayın. Daha sonra cildinize uygun Logona Yüz Toniğini kullanın.


Ürün Bileşimi:
Aqua (Water), Alcohol denat.*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Rosa Damascena Flower Water*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Sorbitan Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Rosa Canina Fruit Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Hydrolyzed Jojoba Esters, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, Rhus Verniciflua Peel Wax, Sodium Stearoyl Glutamate, Sucrose Cocoate, Xanthan Gum, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sodium Lactate, Citric Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum (Fragrance)**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Benzyl Salicylate**, Citronellol** * Organik tarımdan ** Doğal eterik yağlardan

KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.


 

 
 
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ORGANİK ALOE ÖZLÜ YIKAMA JELİ Logona Organik Kozmetik ORGANİK ALOE ÖZLÜ YIKAMA JELİ 90,61 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Logona Aloe Özlü Yüz Temizleme Jeli glutensiz, vegan ve bitkiseldir. Cildin nem ve yağ dengesini sağlar, ölü deriyi atar ve tazelik verir.. -Yüz Bakımı , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 32053
ORGANİK ALOE ÖZLÜ YIKAMA JELİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.