Orgagen Ambarı Deniz Tuzu 500 gr

Orgagen Ambarı Deniz Tuzu 500 gr

Vegan,Glutensiz
Stok Kodu
0005
Fiyat
28,71 TL + KDV
Havale
27,55 TL (%5,00 havale indirimi)
*29,00 TL den başlayan taksitlerle!!
29,00 TL
 

ORGAGEN AMBARI DENİZ TUZU (Sofra Tuzu) 500 Gr
 
Biyolojik yapısıyla oynanmamış doğal  mineralli bir tuzdur. Deniz suyunun özel havuzlarda depolanması ve güneş enerjisi  yardımıyla suyun buharlaştırılması yöntemi ile elde edilir.

Türk Gıda Kodeksi tuz tebliğine göre "sofrada kullanılacak olan sofra tuzu BEYAZ renkli olmalı ve yabancı madde içermemelidir."  Bu nedenle sofra tuzu alırken BEYAZ renkte olan tuzları tercih ediniz.

Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Orgagen Ambarı Deniz Tuzu 500 gr Orgagen Ambarı Orgagen Ambarı Deniz Tuzu 500 gr 29,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Deniz Tuzu yemeklerde, salatalarda, turşu ve konservelerde kullanılabilir. İyot ilave edilmemiştir kendi bünyesinde doğal olarak bulunur.. -Tuzlar & Tatlandırıcılar Himalaya tuzu pakistan'dan gelen bir kaya tuzudur.Yerli kaya tuzu Çankırıdaki tuz yataklarında 80 metre derinliklerden çıkarılır,bünyesinde yaşamımız için gerekli birçok mineraller vardır. Deniz tuzu,deniz suyunun neofilize edilmesiyle elde edilmektedir.Yapısında iyot ve birçok mineraller vardır., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0005
Orgagen Ambarı Deniz Tuzu 500 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.