Orgagen Ambarı Domates Salçası 660 gr

Orgagen Ambarı Domates Salçası 660 gr

Organik,Vegan,Glutensiz
Stok Kodu
200
Fiyat
143,56 TL + KDV
Havale
137,75 TL (%5,00 havale indirimi)
*145,00 TL den başlayan taksitlerle!!
145,00 TL
         

ORGAGEN AMBARI ORGANİK DOMATES SALÇASI (TUZSUZ)
 
Ceres OrganikTarım ve Ürünler Sertifikası
Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım Sertifikası

Orgagen Ambarı Organik Domates Salçası Türkiye menşeiidir. Ege ve Çanakkale bölgesinde organik tarıma uygun arazilerde yetiştirilmiş organik domateslerden hazırlanmıştır. Organik domates salçası GDO'suz ve hibrid olmayan, verimli yerli tohumdan elde edilen domateslerden üretilmiştir ve  üretiminin hiçbir aşamasında kimyasal katkı maddesi ya da tarım ilacına maruz kalmaz, kimyasal işlem görmez. Tamamen doğal yollarla elde edilmiştir ve organiktir. 

Organik Domates salçası;
  • Organiktir.
  • Tuzsuzdur.
  • Kimyasal katkı maddesi içermez, işlem görmemiştir.
  • Rengi ve tadı tamamen doğaldır, organik kırmızı biberlerden salçaya geçmiştir.
  • Tuzsuz ve organik olduğundan küflenebilir.
Saklama Önerisi:
Salçayı açtıktan sonra, üzerine 1 parmak derinliğinde zeytinyağı döktükten sonra kapağını kapatarak buzdolabında saklayınız.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Orgagen Ambarı Domates Salçası 660 gr Orgagen Ambarı Orgagen Ambarı Domates Salçası 660 gr 145,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Organik Domates salçası Ege ve Çanakkale bölgesinde yetişen organik domateslerden hazırlanmıştır, tuz içermez.. -Salçalar,Sirkeler,Soslar ve Konserveler Domates ve Biber salçalarımız tamamen organik yetiştilmiş birbirinden lezzetli domates ve biberden yapılmıştır, tuz içermez.Elma ve üzüm sirkelerimizde organik elma ve üzümden geleneksel olarak yapılmıştır,sirke ruhu içermez ve son derece sağlıklı ürünlerdir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 200
Orgagen Ambarı Domates Salçası 660 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.