Orgagen Ambarı  Elma Sirkesi  500 ml

Orgagen Ambarı Elma Sirkesi 500 ml

Organik,Vegan,Glutensiz
Stok Kodu
CQRVW368
Fiyat
99,01 TL + KDV
Havale
95,00 TL (%5,00 havale indirimi)
*100,00 TL den başlayan taksitlerle!!
100,00 TL
         

ORGAGEN AMBARI ORGANİK ELMA SİRKESİ
 
CERES Organik Tarım ve Ürünler Sertifikası
Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım Sertifikası
 
Orgagen Ambarı Organik  Elma Sirkesi, organik elmalardan hazırlanmıştır, Türkiye menşeiidir. Mayalanmayı hızlandıran katkı maddeleri içermez, %100 organik elmadır. Organik elma suyunun doğal fermantasyonu ile elde edilmiştir.  Asit oranı %4.3'tür. Açıldıktan bir süre sonra kendi içinde doğal maya oluşturur. Sağlıklı yaşam için sofralardan salatalardan eksik etmemeliyiz.
 
Orgagen Ambarı Organik Elma Sirkesini;
  • Salatalarda,turşu ve soslarda   kullanılabilir, sebze ve meyvelerinizi yıkayabilirsiniz.
  • İçebilirsiniz
  • Su ile karıştırıp buzdolabınızın içini temizleyebilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Organik,Glutensiz, Vegan
Organik,Vegan,Glutensiz
Orgagen Ambarı Elma Sirkesi 500 ml Orgagen Ambarı Orgagen Ambarı Elma Sirkesi 500 ml 100,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Organik Elma Sirkesi, organik elmalardan hazırlanmıştır. Mayalanmayı hızlandıran katkı maddeleri içermez.. GIDA Nuhun ambarında sağlıklı yaşamak için her türlü organik gıdalara ulaşılabilir. Oganik kuruyemiş ve kuru meyveler, bakliyatlar, makarna çeşitleri, helva, tahin ve pekmez çeşitleri, sirke çeşitleri ve daha birçok organik gıda ürünleri en kaliteli ve taze olarak tüketicinin hizmetindedir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! CQRVW368
Orgagen Ambarı  Elma Sirkesi  500 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.