Organik Arabica Kahve

Organik Arabica Kahve

Organik,Vegan,Glutensiz
Marka
Stok Kodu
ABFMNSVZ
Fiyat
138,61 TL + KDV
*140,00 TL den başlayan taksitlerle!!
140,00 TL
          
 

SIMON LEVERT ORGANİK ARABICA KAHVE 100 Gr./ 50 FİNCAN
 
TC Organik Tarım Sertifikası
Avrupa Birliği Organik Tarım Sertifikası
Agriculture Biologique Organik Sertifikası 
 
Simon Levelt 200 yıldır  Hollanda'da organik kahve üretmektedir. Kahve bitkisi yetiştiği ortamdaki doğal aromalardan beslenir ve onları taşır. Bu nedenle kahveyi yapay ve kötü aromalardan uzakta, el değmemiş bölgelerde ve organik olarak yetiştirmek, kahvenin gerçek aromasını alabilmek için çok önemlidir.
 
Simon Levelt, kahveyi organik olarak kendine ait çiftliklerde yetiştirmekte ya da kahveyi doğal olarak eken üreticiden satın almaktadır. 200 yıllık gelenek ve deneyimiyle kahveyi toplar, sürdürülebilir, doğa dostu yöntemlerle kavurur ve aroma kaybolmamasına dikkat eder.  Bu nedenle Simon Levelt Kahveler hiçbir yapay aroma içermez, kahvenin yetiştiği bölgeye özgü olan ceviz, fındık, kırmızı meyvelerin aromasına sahiptir. Doğanın sunduğu lezzetlere yapaylık bulaştırmaz.
 
Simon Levelt Organik Arabica Kahve zengin aromalı, yumuşak içimli, aromatik bir kahvedir. Hiçbir katkı maddesi içermez, %100 arabica kahvedir. 
 
Kullanımı: Orta boy bir kupaya 1 tatlı kaşığı koyabilirsiniz. Süt ya da krema ile tatlandırabilirsiniz.
 
Deneyin! Organik kahveniz için kendi kremanızı kendiniz yapın! İşte ev yapımı ve vegan kahve kreması tarifi:

Vegan Kahve Kreması
 
Malzemeler:   - 1 teneke (400 ml) hindistan cevizi sütü
                       -  1 çorba kaşığı akçağaç şurubu (bal da olabilir)
                       - 1 çorba kaşığı vanilya (15 ml)
 
Yapılışı:  Tüm malzemeyi blender'a atın ve 1 dk kadar karıştırdıktan sonra cam kavanoza alıp 5 gün kadar buzdolabında bekletin. Sonrasında her kupa kahveniz için 1 çay ya da tatlı kaşığı (damak zevkinize göre) kullanabilirsiniz.
 
Kaynak: Üretici firmanın web sayfasındaki bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Arabica Kahve Simon Levelt Organik Arabica Kahve 140,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Simon Levert Organik Arabica Kahve yumuşak içimli, orta sertlikte ve aromatiktir.. -Kahve,Kakao & Çikolata , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! ABFMNSVZ
Organik Arabica Kahve

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.