Organik Arı Sütü 30 ml

Organik Arı Sütü 30 ml

Organik
Marka
Stok Kodu
BRTVY278
Fiyat
742,57 TL + KDV
*750,00 TL den başlayan taksitlerle!!
750,00 TL
    

UMAY HERBAL ORGANİK ARI SÜTÜ 30 ml
 
TC Organik Tarım Sertifikası
CERES Organik Tarım ve Ürünler Sertifikası
 
Arı Sütü; İşçi arıların kraliçe arıyı ve yavru arıları beslemek için ürettikleri özel bir besin maddesidir. Arı sütü ile beslenen arılardan biri kraliçe olur ve işçi arılar 4 hafta kadar yaşarken, arı sütü ile beslenen 5-7 yıl yaşarlar. 
 
 Hiçbir kimyasal katkı maddesi ya da koruyucu içermez, tamamen organiktir, %100 organik arı sütüdür.
 
Uyarı! Bu karışım  1 yaşından küçük bebeklere verilmemelidir. Metal kaşık ile kullanmayınız, arı sütü metal obje ile temas etmemelidir. Isıl işlem uygulamayınız.
 
Kullanım Önerisi:
Direk ışıktan koruyunuz, gölge ve kuru ortamda saklayınız.
 
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Arı Sütü 30 ml Umay Herbal Organik Arı Sütü 30 ml 750,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Umay Herbal Organik Arı Sütü çok güçlü ve şifalı bir besindir, yaşlanma karşıtıdır, bağışıklık sistemini güçlendirir, doğal antibiyoktir. Sağlıklı bir yaşam için mutlaka kullanınız.. Organik Arı Ürünleri ve Organik Ballar , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! BRTVY278
Organik Arı Sütü 30 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.