Organik Bulaşık Yıkama Sıvısı (Hassas Ciltler İçin) 1 L

Organik Bulaşık Yıkama Sıvısı (Hassas Ciltler İçin) 1 L

Organik,Vegan,Glutensiz
Marka
Stok Kodu
CJKWYZ38
Fiyat
147,22 TL + KDV
*159,00 TL den başlayan taksitlerle!!
159,00 TL
      

SONETT ORGANİK ELDE BULAŞIK YIKAMA SIVISI (Hassas Ciltler İçin )1 lt
 
ECO GARANTIE Organik Sertifikası
ECO Control Ekolojik Sertifikası
Vegan Ürün  
 
Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir.

Sonett Hassas Ciltler İçin Elde Bulaşık Yıkama Sıvısı su sertliğinden etkilenmeyen, tamamen bitkisel tensid içerir. Konsantre olduğu için son derece ekonomiktir. Organik bitkilerden gelen doğal canlandırıcı bir kokuya sahiptir. % 100 biyolojik olarak parçalanabilir. 

  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur.  
İçindekiler: Şeker tensidi, Hindistancevizi yağ alkol sülfatı, sitrat, tuz, balzamik katkılar (bitkiler), girdaplı döndürülmüş su.

Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Bulaşık Yıkama Sıvısı (Hassas Ciltler İçin) 1 L SONETT Organik Bulaşık Yıkama Sıvısı (Hassas Ciltler İçin) 1 L 159,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Hassas Ciltler İçin Organik Bulaşık Deterjanı antialerjiktir ve bitkiseldir, hassas ciltler için uygundur.. Bulaşık Yıkama , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! CJKWYZ38
Organik Bulaşık Yıkama Sıvısı (Hassas Ciltler İçin) 1 L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.