Organik Eğriçayır Oğul Balı 450 Gr

Organik Eğriçayır Oğul Balı 450 Gr

Organik,Glutensiz
Stok Kodu
FHQTUY23
Fiyat
1.762,38 TL + KDV
*1.780,00 TL den başlayan taksitlerle!!
1.780,00 TL
      

ŞAHBAZ ÇAYLI ORGANİK KREM BAL 450 Gr
 
TC Organik Tarım Sertifikası
TÜRKGAP Organik Girişimciler Onayı
 

Krem Bal, organik çiçek balının kontrollü olarak kristalleşmesi ile ortaya çıkan tereyağı gibi sürülebilir özelliğe sahip  baldır. Krem balın kimyasal yapısı akışkan çiçek balından farklı değildir, arada sadece fiziksel olarak fark vardır. (Su ile buz gibi). Krem bal terayağı kıvamında olduğu için ekmeğe kolay sürülebiliyor ve çocuklar tarafından oldukça beğeniliyor. 

 

Şahbaz Çaylı Organik Krem Bal Mersin Toroslarının organik ve temiz havada çiçek açmış florasından elde edilen organik baldır. Bu bölgede yüksek rakımdan dolayı tarım ve sanayi de yoktur. Bu da içerisinde doğal olmayan tarım ilaç ve sanayi madde kalıntısı bulunmasını engellemekte ve %100 saf ve organik olmasını sağlamaktadır.

Kimyasal işlem görmeden, kontrollü olarak krsitalleştirilmiştir. Raw özelliğini korumuş, ısıl işlem görmemiştir, bu nedenle besin değerlerinden hiçbir şey kaybetmemiştir.

 

UYARI! Bal ve arı ürünleri 12 aylıktan daha küçük çocukların kullanımı için uygun değildir.

 

Kaynak: Üretici firmanın web içeriği ve ürün bilgileri doğrultusunda düzenlenmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Eğriçayır Oğul Balı 450 Gr Şahbaz Organik Bal Organik Eğriçayır Oğul Balı 450 Gr 1.780,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Şahbaz Çaylı Organik Krem Bal Mersin Toroslarından elde edilmiştir, ısıl ve limyasal işlem görmeden kontrollü olarak kristalize edilmiştir.. Organik Arı Ürünleri ve Organik Ballar , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! FHQTUY23
Organik Eğriçayır Oğul Balı 450 Gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.