Organik Ekovi Sütlü  Çocuk Bisküvisi

Organik Ekovi Sütlü Çocuk Bisküvisi

Organik
Marka
Stok Kodu
4346
Fiyat
88,12 TL + KDV
Havale
84,55 TL (%5,00 havale indirimi)
*89,00 TL den başlayan taksitlerle!!
89,00 TL

    


GEKOO EKOVİ TEREYAĞLI ORGANİK BEBEK BİSKÜVİSİ (12 Ay+) 150 Gr
 
TC Organik Tarım Sertifikası
CERES Organik Ürünler Sertifikası

GekoO, çocuk ve hamileler başta, doğal ve sağlıklı beslenmek isteyen herkese, ekolojik prensiplere göre üretilmiş, lezzetli ve doğa dostu ürünler sunmayı hedefleyen bir sosyal ve eko-girişimdir. GekoO mutfağında organik unlu mamüller, atıştırmalıklar, geleneksel lezzetler ekolojik prensiplere göre hazırlanır.

Gekoo Organik Tereyağlı Bebek Bisküvisi hiçbir kimyasal/hayvansal katkı maddesi içermez, tamamen organiktir.  Buğday unu, tam buğday unu, keçiboynuzu özü, tereyağı, yumurta sarısı, irmik, pirinç unu, sızma zeytinyağı içerir. Şekersizdir., keçiboynuzu ile tatlandırılmıştır. Son derece lezzetli ve besleyicidir. 

Gekoo Organik Tereyağlı Çocuk Bisküvisi  12 aylık ve daha büyük çocuklar için ideal ve sağlıklı bir atıştırmalıktır. Yetişkinler de ara öğünlerde tüketebilirler.
 
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Organik Ekovi Sütlü Çocuk Bisküvisi Gekoo Organik Ekovi Sütlü Çocuk Bisküvisi 89,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Gekoo Organik Tereyağlı Bebek Bisküvisi tamamen organik ve şekersizdir.. -Ekmek, Kurabiye ve Atıştırmalıklar Ekmekler Bolu da taş fırınlarda ve odun ateşinde pişirilmektedir. Doyurucu ve içleri oldukça toktur, buzdolabında 1 hafta, dipfirizde uzun süre saklanabilir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 4346
Organik Ekovi Sütlü  Çocuk Bisküvisi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.