Organik İri Sofralık Zeytin 700gr

Organik İri Sofralık Zeytin 700gr

Organik
Stok Kodu
BKLPQU25
Fiyat
301,98 TL + KDV
*305,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Ağırlık
450 Gr 700 Gr
305,00 TL
         

ORGAGEN AMBARI ORGANİK İRİ SOFRALIK SİYAH ZEYTİN

Sofralık İri Siyah Zeytinlerimiz, Manisa Bölgesi Organik üretim yapan sözleşmeli çiftçilerimizden toplanan zeytinler, herhangi bir işleme tabi tutulmadan minimum tuz ile uzun süre bekletilerek tatlandırılmasıyla elde edilmiştir. Zeytinlerimiz aroma ve besin değeri açısından yüksek oranda protein, bitkisel yağ, A,C,E vitaminleri yanında Kalsiyum, Fosfor, Kükürt, Klor ve Magnezyum mineralleri içerir. Zeytin kalp ve damar sağlığını korur.

Orgagen Ambarı organik iri siyah sofralık zeytinlerimizin rengi ve tadı tamamen doğaldır.

Saklama Önerisi:

Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz.

.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik İri Sofralık Zeytin 700gr Orgagen Ambarı Organik İri Sofralık Zeytin 700gr 305,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Organik Sofralık Zeytin organik Datça zeytinidir, tamamen organiktir.. -Organik Zeytinler Zeytin ve zeytin yağlarımız Ege bölgesinin en kaliteli ve organik üretilmiş zeytinlerinden yapılmıştır. Hem kahvaltıda hem de yemekler de rahatlıkla kullanılabilir ve içilebilir zeytinyağlardır., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! BKLPQU25
Organik İri Sofralık Zeytin 700gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.