Organik Nane ve Salisilik Asit Tonik

Organik Nane ve Salisilik Asit Tonik

Kategori
Stok Kodu
00020
Fiyat
100,85 TL + KDV
Havale
103,47 TL (%5,00 havale indirimi)
*108,92 TL den başlayan taksitlerle!!
108,92 TL
            

Logona Arındırıcı Yüz Toniği 125ml


Ürün Adı: 
Logona Arındırıcı Yüz Toniği 125ml


Ürün Markası: 
Logona


Ürün Boyutu: 
125ml


Özet Bilgi: 
akne eğilimli ve yağlı ciltler için yüz toniği


Ürün Faydaları: 
akne eğilimli Ciltler İçin Arındırıcı Cildi arındırır ve dengeye getirir.
Formülasyona sahip organik nane ve söğüt kabuğundan elde edilen doğal salisilik asit içeriği ile gözenekleri kapatan kalıntıları ciltten uzaklaştırır ve parlaklığı azaltır.
Ergenlik çağındaki ciltler ve akneye meyilli ciltler için idealdir.

• NaTrue ve Eco Control Ekolojik Sertifikalı
• Sentetik koruyucular, renk ve koku vericiler içermez
• Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler içermez.
• Organik tarımla elde edilmiş bitkisel yağlar ve özler içerir
• Vegan • Gluten içermez
• Laktoz içermez
​• Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. 


Uygun Cilt Tipi: 
akne eğilimli ve yağlı ciltler


Kullanım Şekli: 
Sabah ve akşam temizlenmiş yüz, boyun ve dekolteye yüz temizleme pedi ile uygulanır. Toniğin sağladığı nemlilik süresince cildinize uygun Logona yüz bakım ürünlerini uygulayınız. Böylece bu saf tonik ile yüz bakımı için önemli aktif içerikler cilde daha iyi nüfuz etmiş olur. 


Ürün Bileşimi: 
Aqua (Water), Alcohol denat.*, Glycerin, Sodium Lactate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract*, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract*, Sodium Hydroxide, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract* * Organik tarımdan 

 

KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Nane ve Salisilik Asit Tonik Logona Organik Kozmetik Organik Nane ve Salisilik Asit Tonik 108,92 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Logona Nane Özlü Akne Kurutucu Krem glutensiz, vegan ve bitkiseldir. Cildin nem dengesini sağlar, akneleri kurutur ve pürüzsüzlük verir.. -Yüz Bakımı , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 00020
Organik Nane ve Salisilik Asit Tonik

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.