Organik Sade Granola 340 GR

Organik Sade Granola 340 GR

Organik
Marka
Stok Kodu
EFPSWXZ8
Fiyat
88,12 TL + KDV
*89,00 TL den başlayan taksitlerle!!
89,00 TL
   

GEKOO ORGANİK SADE GRANOLA  340 Gr.
 
TC Organik Tarım Sertifikası
CERES Organik Ürünler Sertifikası

GekoO, çocuk ve hamileler başta, doğal ve sağlıklı beslenmek isteyen herkese, ekolojik prensiplere göre üretilmiş, lezzetli ve doğa dostu ürünler sunmayı hedefleyen bir sosyal ve eko-girişimdir.

GekoO mutfağında organik unlu mamüller, atıştırmalıklar, geleneksel lezzetler ekolojik prensiplere göre hazırlanır. Ürünlerimiz ekolojik marketler, pazarlar, gurme satış noktaları, e-ticaret sitelerinde satışa sunulmaya başlamıştır.
 
Gekoo Organik Granola hiçbir kimyasal/hayvansal katkı maddesi içermez, tamamen organiktir.  Buğday, çavdar ve yulaf ezmesi, bal, fındık, kuru incir, kuru dut, zeytinyağı ve doğal kaya tuzu içerir.
 
Gekoo Organik Granola idela bir kahvaltılık ürün ve ara öğündür. Süt ve yoğurt ile karıştırarak tüketebilirsiniz. 
 
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Sade Granola 340 GR Gekoo Organik Sade Granola 340 GR 89,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Gekoo Neşeli Tahıllar Organik Sade Granola lif ve mineral kaynağıdır, ideal bir kahvaltılık ve ara öğündür.. GIDA Nuhun ambarında sağlıklı yaşamak için her türlü organik gıdalara ulaşılabilir. Oganik kuruyemiş ve kuru meyveler, bakliyatlar, makarna çeşitleri, helva, tahin ve pekmez çeşitleri, sirke çeşitleri ve daha birçok organik gıda ürünleri en kaliteli ve taze olarak tüketicinin hizmetindedir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! EFPSWXZ8
Organik Sade Granola 340 GR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.