Organik Sade Grissini

Organik Sade Grissini

Marka
Stok Kodu
CFGHNPTV
Fiyat
6,36 TL + KDV
*6,42 TL den başlayan taksitlerle!!
6,42 TL

 ARI ORGANİK SADE GRİSSİNİ
 
Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım Sertifikası
 
Arı Sade Grissini tamamen organik ve şeker ilavesizdir. Herhangi bir kimyasal ve hayvansal katkı maddesi içermez, doğaldır.
 
Şekersiz olması ve düşük kalorisi sayesinde ara öğünler için idealdir.
 
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Sade Grissini Arı Organik Sade Grissini 6,42 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Arı Zeytinyağlı Grissini şekersiz ve ara öğünler için ideal bir besindir.. -Ekmek, Kurabiye ve Atıştırmalıklar Ekmekler Bolu da taş fırınlarda ve odun ateşinde pişirilmektedir. Doyurucu ve içleri oldukça toktur, buzdolabında 1 hafta, dipfirizde uzun süre saklanabilir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! CFGHNPTV
Organik Sade Grissini

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.