Organik Sepet Keçi Peyniri KG

Organik Sepet Keçi Peyniri KG

Stok Kodu
305
Fiyat
247,52 TL + KDV
Havale
237,50 TL (%5,00 havale indirimi)
*250,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Ağırlık
250 Gr
250,00 TL

      


 
ORGAGEN AMBARI ORGANİK BEYAZ PEYNİR 500 Gr
 
CERES Organik Tarım ve Ürünler Sertifikası
Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım Sertifikası
 
Orgagen Ambar Organik Beyaz Peyniri, %100 organik inek sütünden elde edilir. Manisa'da GDO'suz ve hormonsuz beslenen ve antibiyotik almayan ineklerinin sütünden elde edilen beyaz peynir, kimyasal madde , GDO, hormon, antibiyotik kalıntısı ya da katkı maddesi içermez.
 Lezzetini sağıldıktan sonra bekletilmeden peynir yapımına alınan organik sütten alır.  Rengi, kokusu ve lezzeti doğaldır. Son derece lezzetlidir. 
İçeriğinde organik inek sütü, peynir mayası, tuz ve %45 süt yağı vardır.
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Sepet Keçi Peyniri KG Orgagen Ambarı Organik Sepet Keçi Peyniri KG 250,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Organik Beyaz Peynir tamamen katkısız ve son derece lezzetlidir. Yüksek kalsiyum ve protein içerir.. -Süt Ürünleri ve Yumurta Süt ve süt ürnleri,yumurta hayvanların meralarda yayılarak, sezona göre de içerde organik otlarla ve yemlerle beslenmesi sonucu üretilir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 305
Organik Sepet Keçi Peyniri KG

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.