Organik Sızma Zeytinyağı 1000 ml

Organik Sızma Zeytinyağı 1000 ml

Organik,Vegan,Glutensiz
Stok Kodu
252
Fiyat
574,26 TL + KDV
Havale
551,00 TL (%5,00 havale indirimi)
*580,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Hacim
1000ml 250 ml 500 ml
580,00 TL
      

ORGAGEN AMBARI ORGANİK SIZMA ZEYTİNYAĞI

 Manisa da organik yetiştirilmiş  asırlık ağaçlardan toplanmış zeytinlerin tamamen doğal koşullarda üretilmesiyle oluşmuş üstün kalite bir zeytinyağıdır. .Zeytinlerinin ilk hasadından elde edilmiştir ve soğuk sıkım yoluyla hazırlanmıştır, rengi ve tadı tamamen doğaldır.
 
Salata ve soslarda tüketimi önerilen bu yağ tüm sıcak yemeklerde de kullanılabilir ve içilebilir. İçeriğindeki yağ asidi (oleik asit cinsinden) en çok 0.7'dir. Üretiminde hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmamıştır. 

Saklama Önerisi:
Güneş görmeyen, serin ortamlarda (18-25ºC) ve cam kaplarda, ağzı kapalı olarak muhafaza etmenizi öneririz.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organik Sızma Zeytinyağı 1000 ml Orgagen Ambarı Organik Sızma Zeytinyağı 1000 ml 580,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Datça, Manisa ve Hatay yöresinde yetişen organik zeytinlerden soğuk pres ve ilk hasat olarak hazırlanmıştır. Asit oranları düşüktür. Tüm yemeklerde, salatalarda ve içmek için kullanılabilir. GIDA Nuhun ambarında sağlıklı yaşamak için her türlü organik gıdalara ulaşılabilir. Oganik kuruyemiş ve kuru meyveler, bakliyatlar, makarna çeşitleri, helva, tahin ve pekmez çeşitleri, sirke çeşitleri ve daha birçok organik gıda ürünleri en kaliteli ve taze olarak tüketicinin hizmetindedir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 252
Organik Sızma Zeytinyağı 1000 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.