Organik Tam Buğday Unu 1 kg

Organik Tam Buğday Unu 1 kg

Organik
Stok Kodu
76960
Fiyat
64,36 TL + KDV
Havale
61,75 TL (%5,00 havale indirimi)
*65,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Ağırlık
1 Kg 500 Gr
65,00 TL
        

ORGAGEN AMBARI ORGANİK TAM BUĞDAY UNU
 
Organik Tam Buğday Unu" buğday taneciğinin tamamının" öğütülerek un  hale getirilmesinden elde edilir. Tam buğday ununda buğday kepeği ve buğdayın ruşeymi alınmaz direk öğütülmüş buğdaydır. Dolayısıyla da tam buğday ununun besin değerleri kepeği ve rüşeymi alınmış unlardan  çok daha yüksektir.
Tam buğday unu ekmek, makarna ve her türlü hamur işi ürünlerin üretiminde  yaygın kullanılır.
Gluten içerir.
Saklama Önerisi:
Güneş görmeyen, serin  kuru ortamlarda 18-25 derecelerde) ve cam kaplarda, ağzı kapalı olarak muhafaza etmenizi öneririz. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Organik Tam Buğday Unu 1 kg Orgagen Ambarı Organik Tam Buğday Unu 1 kg 65,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Orgagen Ambarı Organik Tam Buğday Unu ısıl işlem görmemiştir, rawdır ve tamamen organiktir.. -Organik & Doğal Unlar Unlarımız, Ülkemizin farklı bölgelerinde genetiği oynanmamış tohumlardan üretimiş tahılların değirmenden geçirilmiş halidir. Ekmek,pasta,kurabiye,çorbalar .... vs kullanılır, TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 76960
Organik Tam Buğday Unu 1 kg

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.