SANTE ORGANİK NAR ve BADEM ÖZLÜ GÖZ MAKYAJ TEMİZLEME YAĞI

SANTE ORGANİK NAR ve BADEM ÖZLÜ GÖZ MAKYAJ TEMİZLEME YAĞI

Organik,Vegan
Stok Kodu
0186
Fiyat
67,80 TL + KDV
Havale
69,56 TL (%5,00 havale indirimi)
*73,22 TL den başlayan taksitlerle!!
73,22 TL
       

SANTE ORGANİK NAR ve BADEM ÖZLÜ GÖZ MAKYAJI TEMİZLEME YAĞI 100 ml

NATRUE Organik Kozmetik Sertifikası
BDIH Ekolojik Sertifikası
Hayvanlar Üzerinden Test Edilmemiştir.
 
Sante 1983'den bu yana Almanya'da ekolojik, vegan ve organik kozmetik ürünleri üretmekte ve Sante Türkiye firması da dünyanın en büyük ekolojik kozmetik markasının Türkiye Temsilciliği'ni yapmaktadır. Sante, Türkiye Kozmetik Sektörü'ne ekolojik bir anlayış ve organik kozmetik ürünlerini getirmiştir. 
 
Sante Nar ve Badem Yağlı Göz Makyajı Temizleme Yağı tamamen organik ve ekolojiktir. Hiçbir hayvansal katkı maddesi içermez, organik ve bitkisel ham maddeler ile hazırlanmıştır. Suya dayanıklı göz makyajını dahi hassas bir biçimde temizler. Aloe Vera özü, nar özü ve badem yağı içeren mükemmel formülü sayesinde göz çevresini ve kirpikleri temizlerken aynı zamanda bakım yapar, yaşlanma etkileri ile savaşır, nem dengesini sağlar ve cildinize tazelik verir, antioksidan etkisi vardır. 

"Göz çevrenizi ve kirpiklerinizi sadece makyaj kalıntılarından değil tüm zararlı bileşenlerden temizler ve bakım yapar. Makyaj sonrasında bile ışıl ışıl ve sağlıklı görünün! "
 
Sante Nar ve Badem Yağlı Göz Makyajı Temizleme Yağı;
  • Vegandır.
  • Bitkisel ve glutensizdir.
  • Antialerjiktir.
  • Kirpik ve göz makyajını kolaylıkla ve göz çevrenizi yıpratmadan çıkarır.
  • Cildi ve kirpikleri besler, bakım yapar. 
  • Ferahlık ve tazelik verir.
  • Yumuşaklık ve canlı bir görünüm verir.
  • %100 doğaldır.
Kullanımı: Bir miktar ürün, pamuğa damlatılarak göz çevresindeki ve göz kapağındaki makyaj tampon hareketleriyle gözden uzaklaştırılır.

Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SANTE ORGANİK NAR ve BADEM ÖZLÜ GÖZ MAKYAJ TEMİZLEME YAĞI Sante Organik Kozmetik SANTE ORGANİK NAR ve BADEM ÖZLÜ GÖZ MAKYAJ TEMİZLEME YAĞI 73,22 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sante Nar ve Badem Özlü Makyaj Temizleme Yağı tamamen bitkisel ve anti alerjiktir. Göz çevresi ve kirpiklere bakım yapar.. Organik&Doğal Kozmetik Ve Bakım Logona ve sante markalı organik kozmetik ürünleri Almanya'dan ithal edilmiş yüzde yüz organik malzemelerden yapılmış sertifikalı bir Dünya markasıdır. Farklı cilt tiplerine göre hazırlanmış cilt bakım ürünleri ve saç bakım ürünleri kullanıldığında çok iyi sonuçlar vermektedir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0186
SANTE ORGANİK NAR ve BADEM ÖZLÜ GÖZ MAKYAJ TEMİZLEME YAĞI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.