Sante Far Göz Kalemi Yeşil 05

Sante Far Göz Kalemi Yeşil 05

Organik,Vegan
Stok Kodu
0333
Fiyat
87,29 TL + KDV
Havale
89,56 TL (%5,00 havale indirimi)
*94,27 TL den başlayan taksitlerle!!
94,27 TL
      

SANTE ORGANİK FAR GÖZ KALEMİ
(Yeşil 05)
 
 NATRUE Organik Kozmetik Sertifikası
BDIH Ekolojik Sertifikası
Hayvanlar Üzerinden Test Edilmemiştir.
 
Sante 1983'den bu yana Almanya'da ekolojik, vegan ve organik kozmetik ürünleri üretmekte ve Sante Türkiye firması da dünyanın en büyük ekolojik kozmetik markasının Türkiye Temsilciliği'ni yapmaktadır. Sante, Türkiye Kozmetik Sektörü'ne ekolojik bir anlayış ve organik kozmetik ürünlerini getirmiştir. 
 
Sante Yeşil Far Göz Kalemi tamamen organik ve ekolojiktir. Hiçbir hayvansal katkı maddesi içermez, organik ve bitkisel ham maddeler ile hazırlanmıştır. Bitki kökleri ve yaprak tozları ile renklendirilmiştir. Gölgelendirme için kullanıma uygundur.
 
"Büyüleyici gözlere sahip olun! İki rengi iç içe kullanarak gözlerinizi gölgelendirin, etkileyici, gizemli ya da derin bakışlarınız olsun!"
 
Sante Organik Far Göz Kalemi;
  • Vegandır.
  • Bitkiseldir.
  • Glutensizdir. 
  • Antialerjiktir, hassas gözler de kullanabilir.
  • Çıkarması son derece kolaydır, gözde ve göz kapağında kalıntı bırakmaz, akmaz.
Kaynak: Üretici firmanın web içeriği ve ürün bilgileri doğrultusunda düzenlenmiştir. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sante Far Göz Kalemi Yeşil 05 Sante Organik Kozmetik Sante Far Göz Kalemi Yeşil 05 94,27 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sante Yeşil Far Göz Kalemi tamamen bitkiseldir, anti alerjik, glutensiz ve vegandır. Derin ve büyüleyici bakışlara sahip olun.. Organik&Doğal Kozmetik Ve Bakım Logona ve sante markalı organik kozmetik ürünleri Almanya'dan ithal edilmiş yüzde yüz organik malzemelerden yapılmış sertifikalı bir Dünya markasıdır. Farklı cilt tiplerine göre hazırlanmış cilt bakım ürünleri ve saç bakım ürünleri kullanıldığında çok iyi sonuçlar vermektedir., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0333
Sante Far Göz Kalemi Yeşil 05

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.