Sensitive Çamaşır Yıkama Sıvısı /2 L

Sensitive Çamaşır Yıkama Sıvısı /2 L

Organik,Vegan
Marka
Stok Kodu
0513
Fiyat
91,10 TL + KDV
Havale
93,47 TL (%5,00 havale indirimi)
*98,39 TL den başlayan taksitlerle!!
98,39 TL

      


SONETT ORGANİK/EKOLOJİK SENSITIVE ÇAMAŞIR YIKAMA SIVISI 2 Lt. (Hassas Ciltler İçin)
 
ECO GARANTIE Organik Sertifikası
ECO Control Ekolojik Sertifikası
Vegan Ürün  
 
Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir. Tüm ham maddelerini biyolojik maddelerden seçen ve asla kimyasal kullanmayan, sürdürülebilir kaynaklar ve yöntemlerle üretimine devam eden Sonett temizlik ürünleri antialerjik, doğa dostu, geri dönüştürülebilir, vegan ve antibakteriyeldir. 
 
Sonett Sensitive Çamaşır Yıkama Sıvısı hassas cilde sahip olan kişileri çocuklar, bebekler ve alerjik kişiler için özel olarak üretilmiştir. Kimyasal madde içermez. Pamuklu, keten, sentetik ve yünlü tüm çamaşırları yıpratmadan temizler. Her çamaşır makinesi için uygundur. Ayrıca kireç önleyici kullanmanıza gerek yoktur. 

  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur. 
İçindekiler: Kanola yağı sabunu*, Hindistancevizi yağı-nişasta, şeker ve bitkisel alkol (etanol)den  elde edilmiş şeker tensidleri ve hindistancevizi yağı alkol sülfatı, sitrat, girdaplı döndürülmüş su .

Kullanım: 

1 kapak 100 ml'dir.

4-5 kg makineler için ve orta sertlikte su için;

  • Az kirli çamaşırlar 60 ml,
  • Orta kirli çamaşırlar 75 ml,
  • Çok kirli çamaşırlar 100 ml ,
Sonett Sensitive Çamaşır Yıkama Sıvısı ile yıkanabilir.
 
Beyazlar için leke çıkarıcı etkisi  için çamaşırlarınızı 50 derece ve üzerinde yıkayınız.
 
Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir.  
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sensitive Çamaşır Yıkama Sıvısı /2 L SONETT Sensitive Çamaşır Yıkama Sıvısı /2 L 98,39 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Sensitive Çamaşır Yıkama Sıvısı ani alerjiktir, hassas ciltler, alerjik kişiler, bebekler ve çocuklar için özel olarak üretilmiştir.. Çamaşır Yıkama , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 0513
Sensitive Çamaşır Yıkama Sıvısı /2 L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.