Ultra İnce Günlük Ped 22 Adet

Ultra İnce Günlük Ped 22 Adet

Organik,Vegan,Glutensiz
Marka
Stok Kodu
EJPVWY48
Fiyat
83,05 TL + KDV
*89,69 TL den başlayan taksitlerle!!
89,69 TL
            

NATRACARE ULTRA İNCE GÜNLÜK PED 22 ADET
 
USDA Organik Sertifikası
Vegetarian Soceity Onaylı Ürün
Nordic Label Ekolojik Sertifikası
Ethical Award- Etik Üretim ve Dağıtım Ödülü
 
1989 yılında Susie Hewson adlı bir genç kadın, dünyamızı bekleyen ekolojik felaketler ile ilgili bir belgesel izler ve özellikle iklim değişikliğinin en çok kadınları etkileyeceğini sarsılarak fark eder. Susie büyük bir mücadele isteği ile dolar ve bir şeyler yapmaya karar verir. Susie Hewson 1989 yılından beri hem bir doğa aktivisiti hem de kadın hakları savunucusudur. Üstelik gerçekten de "bir şey" yapmıştır. Susie Hewson pek çok küresel sivil toplum kuruluşu ve harekette yer almanın yanı sıra, kadınlara "Natracare" markası altında, etik değerlere bağlı kalınarak ve sürdürülebilir kaynaklar ile üretilmiş %100 organik pamuk hijyen ürünleri vermiştir. Natracare önce kadınları, sonra doğayı ve son olarak da dünyamızı korumaktadır. 
 
Natracare Ultra İnce Günlük Ped %100 organik pamuktan elde edilmiştir. Pamuğun nefes alabilirliği sayesinde rahatlık ve hijyen sağlar. Hipoalerjeniktir, hassas ve alerjik ciltler de rahatlıkla kullanabilir. Herhangi bir kimyasal/hayvansal madde içermez. Tamamen doğaldır. Natracare'in doğal pamuk lifleri cilde dosttur, soluk alabilir ve nötr pH’dadır.
 
Hijyenik Ped kullanımı ve üretimi büyük hassasiyet gerektirir. Bu nedenle ped olarak kullanacağınız ürünlerin kanserojen madde içermemesi, cilt dostu olması, kimyasal madde içermemesi ve pamuklu olması sağlığınız için çok önemlidir. Kullandığınız ilk ay içinde pamuğun faydalarını göreceksiniz.
 
Natracare Ultra Ekstra Kanatlı Ped;
  • Petrokimyasal süper absorbanlar içermez.
  • Alerji riski minimize edilmiştir.
  • Parfüm, plastik ve lateks, klor içermez.
  • Gün boyu kuruluk, tazelik ve ferahlık verir. 
  • Kaymayı önleyen yapışkan bantları sayesinde sabitlenir.
Kaynak: Üretici firmanın web içeriği ve ürün bilgileri doğrultusunda düzenlenmiştir. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Ultra İnce Günlük Ped 22 Adet Natracare Ultra İnce Günlük Ped 22 Adet 89,69 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Natracare Ultra İnce Organik Anatomik Ped %100 organik pamuktur, kimyasalsızdır, kanserojen madde içermez, gün boyu tazelik ve kuruluk sağlar.. -Kadınlara Özel Bakım , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! EJPVWY48
Ultra İnce Günlük Ped 22 Adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.