Zeytinyağlı Kudret Narı

Zeytinyağlı Kudret Narı

Marka
Stok Kodu
BDEMST37
Fiyat
153,47 TL + KDV
*155,00 TL den başlayan taksitlerle!!
155,00 TL
ŞAHPAŞA ZEYTİNYAĞLI KUDRET NARI 300 Gr
Bitter Melon (Balsam Cucumber) With Olive Oil 
 
Kudret Narı Akdeniz ikliminde yetişebilen bit bitkidir. Kudret Narı da bu bitkinin meyveleridir. Bitkinin meyveleri olgunlaşmadan önce yeşildir. Sonbaharda sarıya döner ve sonbaharda toplanarak yenir. Kudret Narı meyvesinin tohumları ise zeytinyağı ya da bal ile karıştırılarak destekleyici gıda olarak tüketilmektedir. 
 
Kudret narı E vitamini ve kaliteli protein deposudur. Bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve doğal antibiyotik etkisinin yanı sıra pek çok faydası vardır. Vücut direci sağlar.
 
Kullanım Önerisi: Yetişkinler, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez, 1er tatlı kaşığı olarak tüketebilirler.
 
UYARI! İlaç değildir, tedavi amaçlı kullanmayınız!
 
Kaynak: Üretici firmmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Zeytinyağlı Kudret Narı Balen Zeytinyağlı Kudret Narı 155,00 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Şahpaşa Zeytinyağlı Kudret Narı mide ve bağırsak sorunlarını çözmede son derece etkindir.. Destekleyici Gıdalar & Sağlıklı Yaşam Ürünleri takviye edici gıda olarak beslenmenize dahil edebileceğiniz faydalı ürünler., TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! BDEMST37
Zeytinyağlı Kudret Narı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.