Çok  Amaçlı Temizleyici  /10 L

Çok Amaçlı Temizleyici /10 L

Organik,Vegan
Marka
Stok Kodu
6670
Fiyat
360,17 TL + KDV
Havale
369,53 TL (%5,00 havale indirimi)
*388,98 TL den başlayan taksitlerle!!
388,98 TL

      


 
SONETT ORGANİK/EKOLOJİK BANYO TEMİZLEYİCİ 10 lt
 
ECO GARANTIE Organik Sertifikası
ECO Control Ekolojik Sertifikası
Vegan Ürün  
 
Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir. Tüm ham maddelerini biyolojik maddelerden seçen ve asla kimyasal kullanmayan, sürdürülebilir kaynaklar ve yöntemlerle üretimine devam eden Sonett temizlik ürünleri antialerjik, doğa dostu, geri dönüştürülebilir, vegan ve antibakteriyeldir. 
 
Son derece ekonomik saf bitkisel yüzey temizleyici. Tüm silinebilen yüzeyleri etkili ve nazikçe temizler. Özellikle zemin, seramik, cam, banyo ve mutfak mobilyaları, ıslak hacimler ve otomobil temizliğinde çok etkilidir. Portakal ve organik limonotu yağlarının taze ve doğal kokusunu içerir. Biyolojik olarak % 100 parçalanır. 

  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur. 
İçindekiler : Şeker tensidleri, Hindistancevizi yağ alkol sülfatı, portakal kabuğu yağı, doğal limonotu eterik yağı*(Citral* içerir), sitrat, tuz, balzamik katkılar*, girdaplı döndürülmüş su

Dozaj:

Seyrelterek Kullanım: Temizlik kovasına, kirliliğin derecesine göre:
Kovadaki suya 5-10ml/10L oranında eklenir.
Seyreltmeden Kullanım: Nemli sünger veya bez üzerine bir defa püskürtülür.

Kaynak: Üretici firmanın gönderdiği yazılı bilgilerden kaydedilmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çok Amaçlı Temizleyici /10 L SONETT Çok Amaçlı Temizleyici /10 L 388,98 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Çok Amaçlı Temizleyici bitkisel ve vegandır, son derece etkilidir, çevre dostudur.. Genel Temizlik , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 6670
Çok  Amaçlı Temizleyici  /10 L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.