Çok Amaçlı Yüzey ve Cam Temizleyici  /1 L

Çok Amaçlı Yüzey ve Cam Temizleyici /1 L

Marka
Stok Kodu
6905
Fiyat
56,36 TL + KDV
Havale
57,82 TL (%5,00 havale indirimi)
*60,86 TL den başlayan taksitlerle!!
60,86 TL

      


SONETT ORGANİK CAM VE YÜZEYLER İÇİN ÇOK AMAÇLI SIVI TEMİZLEYİCİ 1 lt
 
ECO GARANTIE Organik Sertifikası
ECO Control Ekolojik Sertifikası
Vegan Ürün  
 
Sonett, 1977'den bu yana ekolojik temizlik ürünleri üretmektedir. Tüm ham maddelerini biyolojik maddelerden seçen ve asla kimyasal kullanmayan, sürdürülebilir kaynaklar ve yöntemlerle üretimine devam eden Sonett temizlik ürünleri antialerjik, doğa dostu, geri dönüştürülebilir, vegan ve antibakteriyeldir. 
 

Cam, ayna, tezgahlar ve paslanmaz çelik eşyaları çizmeden derinlemesine temizler. Organik tarımla elde edilmiş saf lavanta ve limonotu eterik yağları içerir. Odanızın hoş ve ferah kokmasını sağlar. Biyolojik olarak % 100 parçalanırPencere camı gibi büyük cam yüzeylerin temizlenmesinde Sonett Çok Amaçlı Temizleyici’nin kullanılması ve temizleme sırasında sünger ve silecek ile çalışılması önerilir.

  • %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir, sentetik koruyucu, renk ve koku verici içermez.
  • Enzimler ve petrokimyasal tensidler içermez.
  • Biyolojik olarak parçalanabilir, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, doğa dostudur.  
 

İçindekiler : Bitkisel alkol(etanol), şeker tensidleri, Hindistancevizi yağı alkol sülfatı, doğal lavanta eterik yağı*(Linalool* içerir), doğal limonotu eterik yağı*(Citral* içerir), girdaplı döndürülmüş su.

 

Kullanım: Cam yüzeye püskürtülür ve kuru bir bez ile ovalanır. Çok kirli yüzeylerde, camın önce SONETT ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ ile silinmesi önerilir.

 

Kaynak: Üretici firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çok Amaçlı Yüzey ve Cam Temizleyici /1 L SONETT Çok Amaçlı Yüzey ve Cam Temizleyici /1 L 60,86 TL. Hızlı Teslimat. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Sonett Çok Amaçlı Cam ve Yüzey Temizleyici bitkisel ve vegandır, anti alerjiktir, çevre dostudur.. Genel Temizlik , TÜRKİYE'NİN İLK ORGANİK MAĞAZASI NUHUN AMBARI 21. YILINDA! %100 Sertifikalı Organik Markalar,Doğal Ürünler ve Yöresel Ürünler Marketi. Sertifikalı organik sebze ve meyve ve organik gıda markamız ORGAGEN AMBARI ile yerli üretim ürünlerimiz satışta. Hızlı teslimat! Her zaman en taze ve en ucuz organik ürünlerin bulunduğu tek adres! 6905
Çok Amaçlı Yüzey ve Cam Temizleyici  /1 L

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.